shoppa på Prinsess i dag, 40 %

I dag fikk eg & min kjære sove lenge, Kristine er så flink storesøster :) Ho passa på lillebror litt på morgenkvisten... det vil sei att dei sov vel til rundt kl 09.00

Eg sto opp, tok meg en dusj og fikk vaska håret...hehe måtte bruke engangshansker... skjærte meg nemmlig her en dag når flinke meg skulle lage nachos til middag ... sukk! Vi har forlite kjøkkenplass/ skapplass...så når eg skulle dra ut ei ildfasform fra skapet...knuste/sprakk den rett i fingeren min... Det gjorde vondt :( No ser det ut som det forhåpentligvis har starta såvidt å gro... ;)

Har kosa meg med god frukost og en kopp dæilig te :)

(foto fra nettet)

Vennina mi Camilla ringte =) Ho er nylig blitt 3 barns mamma, mannen er borte et par uker på jobb. Så eg og Kristine skal besøke ho, og kanskje hjelpe til litt... Eine gutten hennes blir 2 år i morgen, så da skal vi i bursdag, sønnen min og sønnen hennes går i samme barnehage.   Blir nok en liten tur ut å kikke litt i sentrum og`...må sjå om det er salg på kubbelys, no orker eg rett og slett ikkje sjå dei røde lysa mine meir...

Hm... trur eg går for kvite , beige eller lysblå no ;)kva farge har du på lysa dine no???  :)

 

Da har eg hatt en super koselørdag sammen med Kristine,  mi gode vennine Camilla og hennes barn :)

Fikk shoppa meg mange hvite kubbelys på Prinsess, var jo 40 % på heile butikken :) skulle nok kjøpt litt felire og`å fyllt opp i kubbelyslageret mitt, hehe... ;)

Så vart det en ny hvit "blonde"-løper /duk til spisebordet vårt.

Var på Notabene, og handlet bursdagsgave til Nicholas og` en dvd-film med vennebyen og en bok med Tassen. Gleder oss til bursdagsselskap i morgen.

No er Kristine reist på overnatting til ei vennine. Eg har tent mange lys, og slapper av å koser meg heime sammen med guttane mine :) En hærlig lørdagskveld.


Ønsker deg en super lørdag`s-kveld og `  !!! :)

klem fra


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

 • Gratisdesign av: Christine Mysen
 • Veronica

  Veronica

  31, Stryn

  Hei! Veronica her. Eg er ei glad og sprudlete jente som liker interiør, mote, make-up, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Eg er 31 år, vært sammen med Den Beste i 15 år, & i 2009 gift med Den Beste og sammen har vi to nydelige barn. Kristine 12 år & Brage på 5 år. Blogger i hovedsak om interiør, men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Elsker å ta bilder! (alle bilder med mitt navn er mine). Velkommen til min blogg!

  Søk i bloggen

  Widgets

  Båt

  Lenker

  Designet av Christine Mysen
  hits