Lørdagskos på en tirsd...

 • Postet: 25.01.2011 @ 19:20
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 0

I dag har vi alle sammen vært på jobb, skule og barnehage =)
Det har fryst på igjen ute med minusgrader i dag, veldig glatt på veien! Ikkje så rart sidan det pøsregna så mykje i går, måtte jo bare bli glatt da med nye minusgrader...sukk, blitt en ond sirkel dette no, med pluss og minus-grader om kvarandre... kan ikkje sei eg liker det noke særlig... Men en ting som er sikkert er jo at vi no veldig snart nermer oss slutten av januar mnd. =) Supert spør du meg! Vi er jo allerede snart ferdig med 25.jan. Det er jo selvfølgelig et par mnd igjen av vinteren da, men vi går jo lysere tid i møte for kvar dag, så det vil nok hjelpe på min "vinterdeprisjon" trur eg ;) Sola er komt her i fagre Stryn no! Hurra!!!  Litt godt no når vi begynner å sjå den på jobben, er jo en del ute, så setter ekstra stor pris på den...  Her heime hos oss, er det nok ei god stund til vi får gleden av å sjå sola rundt huset vårt...slik er det å bu litt på skyggesida, men når vi først får den, ja da har vi den til seint på dag...veldig godt med kveldssol om sommeren synst eg ;)

 

Planen i dag, var at eg & Kristine henta Brage i barnehagen etter at eg var ferdig på jobb kl 16.00. Så skulle vi alle 3 gå sammen heim, men det var jo som sakt veldig glatt... Så vi ringte til min lillebror /barnas onkel, og han ville gjerne kome på besøk... kjekt med lillebror, alltid så snill & grei ;) også er det kjekt med att han har lappen...noke eg ikkje har! Han plukka oss opp i sentrum, så var vi innom matbutikken og handla oss Løvsteik & pomfrites...måtte jo ha en god kosemiddag når lillebror var så snill å kome på besøk. Vart kjøpt noken nye dvd-filmer og :) koser oss med den eine no... "the spy nesxt door" Veldig bra familiefilm :)(bildet fra nettet)No gleder eg meg til en ny episode med hotel cæsar :)

Så skal eg kanskje kose meg med en "jente"-film eg kjøpte meg seinare... Etter en god dusj, og nyvaska hår...

 

Har du sett denne filmen ??

 

Hatt en fin dag?

 
 • Postet: 25.01.2011 @ 19:20
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

 • Gratisdesign av: Christine Mysen
 • Veronica

  Veronica

  31, Stryn

  Hei! Veronica her. Eg er ei glad og sprudlete jente som liker interiør, mote, make-up, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Eg er 31 år, vært sammen med Den Beste i 15 år, & i 2009 gift med Den Beste og sammen har vi to nydelige barn. Kristine 12 år & Brage på 5 år. Blogger i hovedsak om interiør, men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Elsker å ta bilder! (alle bilder med mitt navn er mine). Velkommen til min blogg!

  Søk i bloggen

  Widgets

  Båt

  Lenker

  Designet av Christine Mysen
  hits