Mandag = FRI + aleinetid med min kjære ;)

 • Postet: 31.01.2011 @ 11:41
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 14

ER jo mandag i dag, så det betyr jo at eg har fri,  min kjære og har fri! =) Dæilig å kunne slappe av litt sammen...og ha huset for oss sjølv... Det blir jo så allt for sjeldan! Eg fikk sove lenge i dag, min kjære sto opp med barna, og gjor dei klar til skule & barnehage, og leverte dei. Kl 10.30 vart eg vekt av dæilig kyss, & kos =) Hærlig! Da er det godt å våkne, en perfekt morgen. Koser meg med en kopp te og frukost.Ute er det fortsatt skikkelig grått og ruskevær! Er jammen lenge sidan eg har vært ute å gått tur no, håper all denne isen kan reise sin vei snart! så det går ann å gå ut for døra uten å lande på baken!  Gleder meg til våren og til eg kan begynne å nyte mine daglige spaserturer igjen =) TEnk i dag er det 31. januar!!! og det betyr jo at vi holder på med siste dagen av den lengste mnd av året, iværfall føler eg at den er det... I morgen begynner februar med nye og blanke ark. Får håpe at det blir en snill og mild vinter videre, og ikkje så alltfor masse snø.

Men vi er jo heldige da, som har 4 ulike årstider, og alle er så veldig forskjellige...dei er jo flotte på kvar sin måte. Alle har jo sin sjarm. Bare for min del, så kunne vinteren vært 1 mnd rundt juletider...og resten av vinteren kunna vi ha plussa på til lengre sommer ;)Hva er din favoritt ???

 

Venneforespørsler på bloggen;

Eg er kjempe glad for og takknemlig for alle som titter innom bloggen min =) Er kjempe glad for at eg begynner å få litt faste lesere, og kommentarer! Setter utrolig stor pris på det!   Men eg har i det siste lakt merke til at eg har fått en del venneforespørsler, og det er fra personer som ikkje har lakt igjen et eineste lite spor om bloggen min... synst det er litt merkelig eg, hadde jo vært kos med en liten hilsen før man spør om å bli lakt til som venn...  Eg prøver iværtfall på det sjølv, å legge igjen et lite spor etter meg, om det er en blogg eg har lyst å følge...etterpå legger eg inn en venneforespørsel ;) Er jo så koslig å høre dere leseres syn på ting.

Blir også glad for tips og idea til ka eg kan ta opp som tema her på bloggen, kan av og til stå litt stille... ;)

Noken fleire som opplever dette ?? er det vanlig??

 

No trur eg at eg og min kjære skal begynne å tømme boda for rot & søppel...det fyller seg opp! Og i morgen er det åpe på bossplassen til å få levert søppelet.

Ønsker dere alle en strålende Mandag!  Det skal eg ha ;)

klem • Postet: 31.01.2011 @ 11:41
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 14

14 kommentarer

unitedbabyen

(Postet 31.01.2011 @ 11:59)

Hørtes herlig ut! :)

Veronica

(Postet 31.01.2011 @ 12:03)

unitedbabyen: ja, skal virkelig nytest videre ;)

Marianned

(Postet 31.01.2011 @ 12:04)

Det er nok mange som legger til venner for å sikre seg leser på sin egen blogg. Jeg pleier å gå inn å sjekke hver blogg som sender forespørsel, og så pleier å takke nei til dem som hverken har lagt igjen spor eller ser ut til å ha interesse av min blogg... Det kan hende jeg takker nei til noen som har lagt meg til av rette grunner, men det skal jo være litt gjensidig å.. Før la jeg til alle og endte opp med bare "fjortis-blogger" ;)

Det høres deilig ut med fri i dag! Kos dere masse :D

Favorittårstid er vanskelig... Jeg er veldig glad i alle årstidene når de er på sitt vakreste, men kunne godt ha byttet ut noe vinter med sommer :)

Heidi

(Postet 31.01.2011 @ 12:18)

Så deilig da! Godt med litt alene tid og bare være kjærester!

Kjenner til det med å få venneforespørsler.. Bruke og legge de te om de skriver om noe som er av interesse.. Men tror kansje mange bare sender ut forespørsel for å få folk til å sjekke ut bloggen demes og få kommentarer! Litt dumt synes jeg..

Veronica

(Postet 31.01.2011 @ 12:23)

Marianned: Takk for et langt og koslig svar =)

Ønsker deg en fin dag videre!

Veronica

(Postet 31.01.2011 @ 12:25)

Heidi: ja, det er kjempe godt! =)

ja, det blir litt dumt... men men..er nok slik det bare er...eg legger og til dei som er innen min interesse...;)

ønsker deg en fin dag videre!

Marianned

(Postet 31.01.2011 @ 12:32)

sv: Jeg kjenner meg godt igjen der! Får jeg først for meg noe, må jeg helst ordne det med en gang. Tålmodighet er ikke en av mine dyder ;)

Jeg ønsker deg også en flott dag! :)

ingerslilleverden.blogg.no

(Postet 31.01.2011 @ 12:41)

Søppel ja..Usj, vi skulle også tømt endel her..Men her kommer vi ikk ned bakkene med henger da det er for mye is.. Jaja, får ta det til våren. :)

Deilig start på dagen du fikk dag, så herlig!

Nyt dagen, kos deg videre. <3

Veronica

(Postet 31.01.2011 @ 12:52)

Marianned: hehe, godt å høre eg ikkje er aline om det da ;)

Takker for det! =)

Veronica

(Postet 31.01.2011 @ 12:54)

ingerslilleverden.blogg.no: blir nok ingen henger her heller, men vi skal prøve å få fylle oppmed bossekker av det som går inn i bilen ;) større ting som skal kastes må nok vi og ta igjen til våren.

ja, det var det :)

takk det samme! =)

klem -V-

(Postet 31.01.2011 @ 20:47)

Er nok en del som sender venneforespørsler uten å være så interessert i den bloggen de sender forespørsel til, men som er mer opptatt av å få lesere... Helt enig med deg, jeg sender kun venneforespørsler til de bloggene jeg syns er interessante. Men har opplevd det samme som deg, har lagt til bloggvenner som ikke virker interessert i min blogg!;)

Høres ut som om dagen din har vært koselig! Ha en fortsatt fin mandagskveld!

Veronica

(Postet 31.01.2011 @ 21:02)

Anonym: Takk for hyggelig kommentar, den var anonym så eg veit ikkje kem du er da ;) Ønsker deg og en fin mandagskveld!

taubanevegen

(Postet 31.01.2011 @ 21:21)

Hei igjen! Det var jeg som var anonym! ;) Ble slik for nettadressen var visst falt ut! ;)

Veronica

(Postet 31.01.2011 @ 21:53)

taubanevegen: ok, slikt som skjer en gang i blant ;) koslig at den var fra deg=)

Skriv en ny kommentar

 • Gratisdesign av: Christine Mysen
 • Veronica

  Veronica

  31, Stryn

  Hei! Veronica her. Eg er ei glad og sprudlete jente som liker interiør, mote, make-up, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Eg er 31 år, vært sammen med Den Beste i 15 år, & i 2009 gift med Den Beste og sammen har vi to nydelige barn. Kristine 12 år & Brage på 5 år. Blogger i hovedsak om interiør, men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Elsker å ta bilder! (alle bilder med mitt navn er mine). Velkommen til min blogg!

  Søk i bloggen

  Widgets

  Båt

  Lenker

  Designet av Christine Mysen
  hits