med ønske om ei God helg!

 • Postet: 04.02.2011 @ 17:33
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 4

Da er det jo allerede helg igjen! Denne uka føler eg har bare rast av gåre...Den har liksom gått enda raskere en dei andre ukene, som eg og føler har gått fort..men, men =) eg Elsker helg, og spesielt no når eg er i en periode der eg får nyte langhelg, med fri mandager =) Jobba fra 07.30-15.00 i dag. Bror min kom å henta meg etter jobb, så plukka vi opp Brage i barnehagen, og var innom butikken og handla inn masse godt til helga! Er jammen Glad for at vi slapp å gå i dag, pøsregner jo ute! 

Min kjære har vært så snill å vaske over gulve på stue og kjøkken for meg, han bruker ofte å gjer det når han har seinvakt fredager... dæilig at det er gjort når eg kjem heim. Tviler på eg orker å gjer noke særlig meir i kveld med husarbeid, har vært plaga med intens hodeværk dei siste dagane...så trur det berre blir avslapping med barna i kveld, kanskje sjå en film :)I morgen skal eg prøve å være flink, å få vaska litt meir i huset... Min kjære er på tidligvakt i morgen, litt lettere å kome i gang med husarbeid når eg kan guffe opp musikken og synge med her ;)Neste helg håper eg det kan bli en venninekveld igjen, begynner å bli ei god stund sidan sist...

Har du planer for helga???

 

Eg ønsker alle som titter innom ei riktig God helg! =)
 • Postet: 04.02.2011 @ 17:33
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 4

4 kommentarer

Bentesvilla

(Postet 04.02.2011 @ 18:12)

En riktig god helg til deg også :) Det er slitsomt å gå med hodeverk, særlig når en skal bøye seg ned å gjøre praktiske gjøremål. Får håpe du er bedre i morgen så du kan ta den trall sangen med vaske kosten :-))

Mulig vi skal en tur på marked i gamlebyen her i Fredrikstad i morgen, der er det mange som står og selger alt fra brukt, gammelt og håndarbeid :) Og det er folkeliv der og god stemning.

Vi har hatt solskinn i dag, og håper på godt vær resten av helgen...

Ha en koselig avslappningskveld :)

Veronica

(Postet 04.02.2011 @ 18:58)

benteirene: takk for det =) ja, satser på hodet er bedre i morgen.

hørtes jo spennende ut med marked =) må legge ut bilde, om du finner deg en skatt eller 2 ;)

heldig du er som har solskinn, det trenger vi her og`

takk koser meg eg :) ha en koslig kveld du og`

sologstjerne

(Postet 05.02.2011 @ 00:01)

God bedring til deg og hodeverken din:=) Håper du har hatt ein fin kveld. Her hos oss er det regn-. og vindfullt, og meir skal det bli etter værmeldingane....!

Veronica

(Postet 05.02.2011 @ 00:17)

sologstjerne: Takk for det =) har hatt en koslig kveld, og hodeverken har avtatt litt...;) God natt!

Skriv en ny kommentar

 • Gratisdesign av: Christine Mysen
 • Veronica

  Veronica

  31, Stryn

  Hei! Veronica her. Eg er ei glad og sprudlete jente som liker interiør, mote, make-up, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Eg er 31 år, vært sammen med Den Beste i 15 år, & i 2009 gift med Den Beste og sammen har vi to nydelige barn. Kristine 12 år & Brage på 5 år. Blogger i hovedsak om interiør, men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Elsker å ta bilder! (alle bilder med mitt navn er mine). Velkommen til min blogg!

  Søk i bloggen

  Widgets

  Båt

  Lenker

  Designet av Christine Mysen
  hits