Lørdags-inspirasjon

 • Postet: 05.02.2011 @ 13:24
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 0

Det er jo jammen meg Lørdag igjen =) denne uka har gått fort!!! Men det er jo supert, da er vi jo ei uke nermere våren! Noe som eg lengter stort etter... Fikk så vidt glimt av den blå himmelen, og solstrålane oppe på det snøkledde fjellet, vakkert :) Men det varte ikkje så lenge før himmelen atter blei grå igjen.


 

Fortsatt vinter her i Stryn...

 

Men snart kjem den flotte våren og Sommeren =)


 

Vi hadde en sein frukost i dag med varm sjokolade/kakao og nysteikte rundstykker :) Nam..det var kjempe godt. min kjære jobber dobbeltskift i dag. Kristine har fått besøk av ei vennine, og etterpå blir Kristine med ho heim for å overnatte der. Eine bror min er på besøk hos oss, men han skal nok ut med kompiser seinere. Da blir det bare meg og Brage igjen her heime, skal nok finne på noke kjekt og kose oss :)

Brage har lært seg å spille dette spillet her no;s.o.s. affenalarm  heiter det, kjøpte det til Kristine når ho var mindre er et artig familiespill.

No skal eg brette masse nyvaska klær, henge opp ei maskin me handuker, vi venter fortsatt på tørketrommelen vår, er et stort savn!  så må eg få på et par maskiner til med skittentøy..

Gleder meg til neste helg, da skal det bli litt meir Veronica-tid ;) med litt shopping, og venninekveld!

Har du planer for Lørdagen?

klem 
 • Postet: 05.02.2011 @ 13:24
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

 • Gratisdesign av: Christine Mysen
 • Veronica

  Veronica

  31, Stryn

  Hei! Veronica her. Eg er ei glad og sprudlete jente som liker interiør, mote, make-up, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Eg er 31 år, vært sammen med Den Beste i 15 år, & i 2009 gift med Den Beste og sammen har vi to nydelige barn. Kristine 12 år & Brage på 5 år. Blogger i hovedsak om interiør, men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Elsker å ta bilder! (alle bilder med mitt navn er mine). Velkommen til min blogg!

  Søk i bloggen

  Widgets

  Båt

  Lenker

  Designet av Christine Mysen
  hits