Smoothie - sunt og godt

Smoothie er godt og det er samtidig supersunt. Du trenger en mikser eller en "smoothiemaker" samt dei ingrediensene du selv har lyst på. Eg pleier å bruke vaniljeyoghurt, yoghurt naturell eller jordbæryoghurt som basis. Yoghurt inneholder en del sukker og gir god søtsmak. Så tilsetter eg banan og frosne bær som jordbær, blåbær eller bringebær (eller alle). Friske bær er nok å foretrekke, men ikke alltid for lommeboken. Poser med frosne bær får du på vanlige matbutikker og det funker fint. For å justere konsistensen bruker eg litt juice, f.eks appelsinjuice.
4 kommentarer

wendysinfamilie

(Postet 08.02.2011 @ 23:11)

Er ikke veldig glad i slikt jeg men er jo veldig mange som er det :-) Ser godt ut da..

Veronica

(Postet 09.02.2011 @ 15:49)

wendysinfamilie: eg er kjempe glad i smootie, men blir som oftest lagd om sommeren ;)

Silje Angelica

(Postet 09.02.2011 @ 16:09)

Hei hei :) Du snakket om målgruppen som du er i! det kommer nok ann på, men du får jo poeng ved å delta på en kampanje. :) og øker sjangsen for å få flere kampanjer. kan ta alt fra 1 uke til 1 mnd. Ei jeg kjenner har testet ut Natusan first touch og en Nestle grøt :)

Veronica

(Postet 09.02.2011 @ 17:13)

Silje Angelica: ok :) ja, får vel bare vente å sjå da ;) spennande :)

Skriv en ny kommentar

 • Gratisdesign av: Christine Mysen
 • Veronica

  Veronica

  31, Stryn

  Hei! Veronica her. Eg er ei glad og sprudlete jente som liker interiør, mote, make-up, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Eg er 31 år, vært sammen med Den Beste i 15 år, & i 2009 gift med Den Beste og sammen har vi to nydelige barn. Kristine 12 år & Brage på 5 år. Blogger i hovedsak om interiør, men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Elsker å ta bilder! (alle bilder med mitt navn er mine). Velkommen til min blogg!

  Søk i bloggen

  Widgets

  Båt

  Lenker

  Designet av Christine Mysen
  hits