Dagens shopping og koslig familietur

I går reiste vi heile familien på tur til Eid. Vi reiste kl 19.30, for Kristine var på kino først med ei vennine. Ho såg "to på rømmen"Når vi kom til Eid, var eg innom mi Vennine Helene og typen hennes, sidan ho er heime fra Oslo. Ho reiser igjen i kveld, men ho kjem visst muligens tilbake om ikkje så allt for lenge =) Jippi!

Etter å ha vært hos Helene, reiste eg heim til svigers der resten av familen venta. Torgeir tok seg en tur på fjellet/rødekorshytta for å møte noken kompiser. Eg fikk nysteikte rundstykker med masse godt pålegg av svigermor. Dei andre hadde allerede spist før eg kom dit. Etterpå kosa vi oss med memo-spill med Kristine & Brage. Kjempe koslig!

svigermor, Kristine & Brage;


I dag vokna vi til dekka frukostbord heime hos svigers, er alltdi kjempe koslig å være hos dei. Etter frukost slappa vi av litt, før vi tok turen ned til Eid-sentrum. Da var vi å fant en frisørtime til Brage, så han fikk klippa seg litt. Etterpå møtte vi svigers på kafe` :) Fikk meg en dæilig kafe`-mokka.Eg kikka litt rundt på klesbutikker, men fant ikkje noke spesielt eg hadde lyst på. Brage fikk seg en liten bil fra "cars-filmen" som er favoritten for tida, fordi han var så flink å sitte så fint hos frisøren. Det er jo ikkje berre berre å skulle klare det som en liten 3 åring ;) Men han var super flink!  Møtte på Helene og typen etter ei stund, og fikk sakt hadet før ho skulle reise i kveld.

Vi tok en tur på besøk til farfaren min/ barna sin oldefar. Koslig å sjå han igjen =) Han hadde vært ute å gått seg en tur i det fin solskinnet. Kjekt å sjå han i så god form, han sliter en del med kols, blir tung i pusten. Men eg er heldig som har en farfar på 77 år som fungere så bra heime i eige hus.

Etter å ha vært hos farfar, tok vi en tur innom europris, der fikk eg handla litt forskjellig.

3 hvite rammer, må nok ha meg noken til, likte dei kjempe godt :)
Før;                                                                                                        Etter;Før;                                                                         Etter;


Bildene over er av Kristine når ho var lita, endelig fikk eg skifta rammene på dei. Her er et av Brage òg;


Kjøpte en 6 pakkning med kubbelys;


30 vanlige lys;


decupage-sett og lim, veit ikkje heilt ka eg skal bruke det til enda,men kjekt å ha ;)

Nye servietter;


Nye handtak til kjøkkenbrisken;I kveld fikk eg kjempe koslig besøk av vennina mi Ingrid, ho var heim til foreldra en tur. Ho og barna reiser tilbake til Ålesund i morgen. Kjempe koslig å prate sammen :)

Men no må eg nok ta kveld, er kjempe trøtt, etter en lang men koslig dag! I korgen er det jobb igjen for meg, Brage skal i barnehagen, Kristine har vinterferie, og skal kose seg sammen med skitur med min kjære Torgeir som har fri :)

God natt

klem


6 kommentarer

Bentesvilla

(Postet 22.02.2011 @ 08:26)

God morgen.. :) Så koselig dag du hadde i går, hvite rammer er så lekkert.. :) Alltid kjekt å ha litt hobby tingen liggende... ;) De serviettene har jeg også, skal lage et bilde av dem... :-))

Håper jeg treffer min svigerforeldre snart også, de bor 150 mil unna...Lofoten! Det blir ikke en søndagstur akkurat.... :-))

Ønsker deg en god dag!

Veronica

(Postet 22.02.2011 @ 16:41)

benteirene: ja, var en kjempe koslig familietur =) Er enig i det, liker kjempe godt hvite rammer og sølvrammer. ja, tenkte litt på det med dei serviettane eg òg, at eg kanskje kunne bruke dei til noke ;)

Blir spennende å sjå bildet du skal lage =)

nei, det var en del større avstand. Får håpe du får trefft dei snart ;)

Takk, ønsker deg og en fortsatt god dag!

veronikala

(Postet 22.02.2011 @ 17:37)

synes bildene ble kjempe fine med hvite rammer, det gjorde seg! :)

Hehe, jeg er akkurat likedan, kjøper av og til noe som jeg ikke helt vet hva jeg skal med, men vet at det kan være godt å ha, hehe, godt å se at det er flere som gjør sånn ;)

Veronica

(Postet 22.02.2011 @ 23:12)

veronikala: Takk :) kjekt å høre at det gjorde seg med kvite rammer =)

ja, det var litt godt å høre at andre og kjøper litt for å ha på lur ;)

Lene

(Postet 23.02.2011 @ 13:01)

kjempe fine kjøp. Høres ut som en kjempe koselige familietur:)

Veronica

(Postet 24.02.2011 @ 15:33)

Lene: Takk :) ja det var det :)

Skriv en ny kommentar

 • Gratisdesign av: Christine Mysen
 • Veronica

  Veronica

  31, Stryn

  Hei! Veronica her. Eg er ei glad og sprudlete jente som liker interiør, mote, make-up, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Eg er 31 år, vært sammen med Den Beste i 15 år, & i 2009 gift med Den Beste og sammen har vi to nydelige barn. Kristine 12 år & Brage på 5 år. Blogger i hovedsak om interiør, men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Elsker å ta bilder! (alle bilder med mitt navn er mine). Velkommen til min blogg!

  Søk i bloggen

  Widgets

  Båt

  Lenker

  Designet av Christine Mysen
  hits