på den igjen

 • Postet: 07.09.2011 @ 00:18
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 2

Ja, så er det på den igjen, stakars lille Brage-vennen vår! Starta med at han var småvarm når han la seg i går, og sov urolig i heile natt, var nok en smule feber. Så i dag har han hatt kosedag heime med meg og pappaen. Vart i fin form på dagen, så vi var en tur på kafe`med mi bestemor, min bror og tante. Det var koslig :) Bestemor mi vart med heim til oss en tur, etter vi hadde handla mat og litt godis siden Brage ikkje var heilt i tipp topp form.
Ellers så har eg rydda klart stue og kjøkken, min kjære vaska gulva. Eg har støvesugd i kjelleren, så der er klart til å vaske i morgen. Min kjære mamma kjem på besøk til oss torsdag, fra Oslo. Eg gleder meg masse, og mine to Gull gleder seg masse til å få besøk av si snille & gode Oslo-Besta :))   Mamma kjem i hovedsak denne gangen for å passe Gulla her, da eg og min kjære er innvitert i 30 år`s bursdag til ei barndoms-vennine av meg :) Hipp hipp-Hurra for Sanna i dag! Gleder meg stort til å feire ho på Lørd.! Blir også stor kos å få eit døgn aleine med min kjære, med litt shopping, kafe` og ikkje minst hotell ;) Satse på vi kjem til å få det supert! Lenge sidan sist vi hadde slik aleinetid.               


 

Ellers har dagen gått med til litt leksehjelp med Kristine, og Brage har kose en masse i armkroken. Han var varm igjen no når han la seg, så feberen er nok på vei opp igjen, stakars liten, fikk seg litt flytandes paracett...håper han sover bedre da... Han er virkelig en såkalla "feberunge" har vært slik siden han var liten, no nermer han seg 4 år.   Kristine har lagd bursdaginnvitasjoner til 4 venniner som ho skal innvitere til sin 11 år`s feiring :) blir ikkje før den 16. ho skal ha venniner her på overnatting. Så tenkte vi å få til et familieselskap her no når mamma kjem på besøk.  Tenker vi får legge litt planer i morgen for hvilke kaker ho ønsker og diverse anna god mat. Ho ønsker seg ny mobil med oss i gave, for den ho har, virker ikkje tastelåsen på...den ringer plutselig til kontakter når ho har mobilen i sekken eller i lommen. Så vi får sjå ka det blir til ;)No skal eg ta meg en dusj, før eg kryper under dyna med min kjære ;)

Ønsker dere alle ei fantastisk God Natt!

klem

 • Postet: 07.09.2011 @ 00:18
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 2

2 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

(Postet 07.09.2011 @ 02:20)

Åhr, så deilig at dere får fri litt. Viktig å bare være kjærester innimellom. Kos dere masse med besøk, og ikke minst ti helga!

Og god bedring til Brage. <3

Veronica

(Postet 07.09.2011 @ 11:27)

ingerslilleverden.blogg.no: ja, det skal bli deilig :) Takker for det, skal kose oss masse! Brage koser seg med disney på tv no :) fortsatt varm...

Ønsker deg en riktig fin dag!

Skriv en ny kommentar

 • Gratisdesign av: Christine Mysen
 • Veronica

  Veronica

  31, Stryn

  Hei! Veronica her. Eg er ei glad og sprudlete jente som liker interiør, mote, make-up, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Eg er 31 år, vært sammen med Den Beste i 15 år, & i 2009 gift med Den Beste og sammen har vi to nydelige barn. Kristine 12 år & Brage på 5 år. Blogger i hovedsak om interiør, men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Elsker å ta bilder! (alle bilder med mitt navn er mine). Velkommen til min blogg!

  Søk i bloggen

  Widgets

  Båt

  Lenker

  Designet av Christine Mysen
  hits