Drømmer om en slik

 • Postet: 07.09.2011 @ 12:33
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 6

 

Eg & min kjære drømmer om å skaffe oss ei slik maskin kalla Kitchen Aid :)

 

KitchenAid var den første som presenterte en kjøkkenmaskin på det amerikanske markedet allerede i 1919, og har siden den gang vært en formidabel suksess verden over. Direkte oversatt til norsk, betyr navnet "kjøkkenhjelp" og det er kanskje derfor det finnes et produkt fra KitchenAid i så mange som 90 prosent av alle amerikanske hjem. KitchenAid er viden berømt for sin spesielle design og gode kvalitet. Mest kjent er kanskje kjøkkenmaskinen i 100% metall, som er meget stabil, overraskende stillegående og med hele 5 års garanti. De delikate runde formende, som har sitt opphav fra 1936, er gjennomgående for alle produktene i KitchenAids fargerike sortiment. I Norge er både
kjøkkenmaskin, blender, toaster, espressomaskin , espressokvern og foodprossessor tilgjengelig.

Eg ønker meg mest ei slik maskin for å lettere få til å lage gjærdeig, kunne bake brød og lage meir kaker ;)
Den finne i et stort utvalg farger, men trur kanskje vi føler for å gå for en litt nøytral farge, da vi ikkje har pussa opp kjøkkenet vårt enda...og er litt usikre på hvilke stil vi ønsker å gå for. Kanskje kan de bli ei felles 30 år`s gave til kvarandre, eller så får den stå høgt på ønskelista til jul. Ligger på en pris på ca 5000 kr.

 Eg prøver å få unna klesvask i dag, grått og regn ute. Brage er fortsatt varm, men heldigvis litt matlyst akkurat no...koser seg med tegnefilm. Ikkje så masse meir han orker med redusert form. Håper han vokner i fin form i morgen, for mamma kjem da :)  No skal eg få hengt opp klesvask nr 2 for i dag, og få på neste vaskemaskin. Så må eg rydde litt meir og vaske litt.

Ha en fin dag!


(bilder fra Google)

 • Postet: 07.09.2011 @ 12:33
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 6

6 kommentarer

minesukkerbiter

(Postet 07.09.2011 @ 13:10)

Åh, har alltid drømt om ei sånn ei! Har ei ganske lita kjøkkenmaskin fra før av, den kan ikke brukes til store deiger og sånt.

Veronica

(Postet 07.09.2011 @ 13:24)

minesukkerbiter: ja, har sjølv en foodprosessor, men blir omtrent aldri brukt da den er for liten ...

dahlidaa

(Postet 07.09.2011 @ 14:56)

Et lite supertips: Følg med på prisene hos komplett.no

De kjører noen ganger GODE tilbudspriser der:) Jeg fikk min kitchenaid til 3499 kr der, men jeg vet de har vært helt nede i 2999 kr (+ frakt). Mye billigere enn andre steder jeg har sett :)

Ønsker deg en kjempefin dag! :)

Veronica

(Postet 07.09.2011 @ 15:01)

dahlidaa: Takker for tipset :))

Var sjølv å kikka på siden deira ja, så er nok lurt å sjekke ut litt priser når de er sså mykje å spare ;)

Takk de samme til deg :)
åååhh...sukk...da har vi den samme drømmen :) Jg ser for meg en rosa en på min kjøkkenbenk , står øverst på ønskelista til bryllupet :)

Veronica

(Postet 07.09.2011 @ 21:13)

Anettes Boble: det blir nok kjempe stilig :)

Med oss var det seng som sto øverst på ønskelisten til bryllupet vårt.

Skriv en ny kommentar

 • Gratisdesign av: Christine Mysen
 • Veronica

  Veronica

  31, Stryn

  Hei! Veronica her. Eg er ei glad og sprudlete jente som liker interiør, mote, make-up, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Eg er 31 år, vært sammen med Den Beste i 15 år, & i 2009 gift med Den Beste og sammen har vi to nydelige barn. Kristine 12 år & Brage på 5 år. Blogger i hovedsak om interiør, men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Elsker å ta bilder! (alle bilder med mitt navn er mine). Velkommen til min blogg!

  Søk i bloggen

  Widgets

  Båt

  Lenker

  Designet av Christine Mysen
  hits