håper vi kan få et svar snart

 • Postet: 21.10.2011 @ 12:48
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 6

Vi var til legen med Brage i forgårs, pga han gjekk rundt med heilt stiv nakke i 2 dager, men det var litt bedre den dagen vi fikk legetime... Men vi tok timen uansett, fordi vi gjerne ønsker å få svar på koffor han får så ofte feber... Vi kom til ei dansk vikarlege, kjempe koslig lege, som tok dette veldig særiøst, fikk tatt blodprøve på Brage, hadde høg cp. Etterpå sa legen at ho ville henvise oss til barespesialist hos Førde sjukehus, endelig er det kanskje svar og få! og vi hadde time der i går...

Så i går kjørte vi til Førde kl 08.00, Brage kom me ei fin setning når vi kjørte over Utvikfjellet; "du mamma, treda ser nesten ut som blomkål her" =) hehe, han er så skjønn og god...var nok pga all snøven som låg over tredtoppane ;)
Vi var framme på sjukehuset ca 10.15, vart en del venting, men gjekk greit. Brage fikk leike seg på barneavdelinga, og sett litt tegnefilm. Var en svensk ung lege som tok en grundig undersøkelse på Brage. Så vart vi sendt på laboratoriet for å ta nye blodprøver, men det var ikkje lett...2 stikk i begge armer uten hell, han var ikkje mykje villig, ikkje kjekt å måtte holde fast me "makt" omtrent... tilslutt vart det et stikk i fingeren, einaste som var mulig å få til der og da...  Heretter blir det iværtfall brukt embla, for å bedøve litt...stakars lille Brage-vennen vår! Vi kjørte innom leikebutikken før vi reiste heim, der vikk han seg et nytt Ps cars spill :) Veldig velfortjent.

Legen ringte oss når vi var på vei heim, han ville gjerne hatt et rønken av lungene, så da vart det til at vi kjørte via Nordfjordeid, og innom sykehuset der og`   Brage var kjempe flink å ta rønken-bilde :) Etterpå reiste vi heim, og bare kosa oss å slappa av. Torgeir måtte på seinvakt. No har vi fått en avtale på at Brage skal ta blodprøve ofte framover i 2 uker, for å sjå om det blir forandringer... så blir det muligens en ny tur til førde. Og vi skal kontakte dei igjen , så snart han får feber igjen.

Så vi må bare prøve å finne litt meir tolmodighet, og sjå om det kan dukke opp noken svar...


 • Postet: 21.10.2011 @ 12:48
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 6

6 kommentarer

Rikke

(Postet 21.10.2011 @ 13:11)

Stakkar liten venn!

ikke lett når de små er syke og man ikke vet hva som er galt! Håper virkelig dere får svar snart :)

Veronica

(Postet 21.10.2011 @ 13:35)

Rikke: Tusen takk =) det er så sant, vi krysser fingrene.

(Postet 21.10.2011 @ 15:21)

Så godt det må være å ha kommet i gang med undersøkelser. Godt å møte en forståelsesfull lege. Håper dere snart får svar!

God helg! :)

Veronica

(Postet 22.10.2011 @ 18:42)

Anonym: takk, ja veldig godt å være i gang.

God helg til deg og :) , veit ikkje kem du er...da du har skrivd anonymt....

Henriette

(Postet 24.10.2011 @ 10:34)

Hei Veronica :) Anbefala deg å lese boka "Kjernesunn Familie" (du kan finne den på biblioteket), der trur eg du kan få litt tips som kan hjelpe lille Brage :)

Veronica

(Postet 24.10.2011 @ 14:17)

Henriette: Takker for tips ;) alle har nok godt av å kunne legge om litt på kost og mosjon osv...

men vi bør nok finne ut først og fremst ka som gjer at han til stadighet får feber osv...legen sa det kunne være betente mandler, så vi får bare avvente å sjå...

Skriv en ny kommentar

 • Gratisdesign av: Christine Mysen
 • Veronica

  Veronica

  31, Stryn

  Hei! Veronica her. Eg er ei glad og sprudlete jente som liker interiør, mote, make-up, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Eg er 31 år, vært sammen med Den Beste i 15 år, & i 2009 gift med Den Beste og sammen har vi to nydelige barn. Kristine 12 år & Brage på 5 år. Blogger i hovedsak om interiør, men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Elsker å ta bilder! (alle bilder med mitt navn er mine). Velkommen til min blogg!

  Søk i bloggen

  Widgets

  Båt

  Lenker

  Designet av Christine Mysen
  hits