på tur til sjøen, og litt fra dagen

 • Postet: 24.10.2011 @ 15:01
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 2

forige uke tok vi en tur til sjøen, for å kose oss sammen med Brage. Han storkosa seg med å få kaste masse småstein i sjøen :) Dei aller felste barn elsker jo kombinasjonen med å få leike seg med vann!  Var hærlig å sjå kor han kosa seg, etter å ha vær en del sjuk igjen gjor det nok ekstra godt med frisk luft.


 

I dag har Brage vært i barnehagen igjen, vært borte fra barnehagen et par uker no... Så trur det var kjekt å få sjå igjen vennane sine, sjølv om han helst ville bli med meg heim når eg leverte han. Fikk seg en kort dag i bhg i dag fra kl 9- 13.30 :)

Eg har kosa meg på kafe`med mi Bestemor, og hjelpt ho å få unna 17 julegaver! :) Så slipper ho å kave og stresse med det fram mot jul!


 

No koser Brage seg med å leike med plastelina :) Vi venter på Kristine som er på vei heim fra skulen, så skal vi lage middag, og kose oss videre. Kanskje eg skal få rydda i klesskapet mitt i dag...Alltids noke å gjere når man har et hus og 2 barn.

Bestillt meg kiropraktor-time til i morgen tidlig, så no håper eg det kan hjelpe på ørheten/svimmelheten min...er så utrulig sliten over å gå rundt å ha det slik kvar dag! • Postet: 24.10.2011 @ 15:01
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 2

2 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

(Postet 24.10.2011 @ 15:07)

Åhr, julegavene ja.. *sukk* Er altfor sent ute i år.. Kanskje du må hjelpe meg også, hehehe.

Herlige bilder! Håper han koste seg i barnehagen igjen.

Ha en forsatt fin mandag. :)

Veronica

(Postet 24.10.2011 @ 18:42)

ingerslilleverden.blogg.no: er nok ikkje komt i gang med julegavene sjølv heller...men bare veit kor masse det plager bestemor mi, når det blir utsatt i siste liten...greit at ho kan få slippe det :)

ja, han koste seg visst veldig i barnehagen :)

Takk det samme til deg!

Skriv en ny kommentar

 • Gratisdesign av: Christine Mysen
 • Veronica

  Veronica

  31, Stryn

  Hei! Veronica her. Eg er ei glad og sprudlete jente som liker interiør, mote, make-up, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Eg er 31 år, vært sammen med Den Beste i 15 år, & i 2009 gift med Den Beste og sammen har vi to nydelige barn. Kristine 12 år & Brage på 5 år. Blogger i hovedsak om interiør, men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Elsker å ta bilder! (alle bilder med mitt navn er mine). Velkommen til min blogg!

  Søk i bloggen

  Widgets

  Båt

  Lenker

  Designet av Christine Mysen
  hits