Interiør, ønske om ei God natt!

 • Postet: 25.10.2011 @ 23:04
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 0

I dag har eg vært hos Kiropraktor, og ho fant mangen ømmemuskler, og en del å knekke... Så no håper eg det kan bli bedre, og svimmelheten/ørheten avtar... Ny time på fred. Etter kiropraktortimen var eg på besøk hos ei vennine, der fikk eg god blomkålsuppe til lunsj =) Henta Brage i barnehagen ca 14.30, så møtte vi Kristine etter skulen. Vi var innom butikken og handla middag, og gjekk heim. Nydlig vær i dag og, med blå himmel & sol.

Stryn
I går hente vi ut fuglemat bak huset, som vender opp mot skogen, og i dag har det jammen meg vært livlig med takknemlige fugler her :) Er jo så koslig å sjå på dei fra stuevinduet. Vi kjøpte inn litt meir fuglefrø i dag, så vi skal prøve å få satt opp det fine fuglehuset Kristine lagde på skulen i fjor. Blir nok enda fleire glade fugler da tenker eg ;)I morgen skal Brage få fri sammen med meg, så skal vi på legesenteret, ta blodprøve...og etterpå blir det nok en liten premie ;) Så skal vi møte vennina mi, og 2 av barna hennes. Ho ville passe Brage, når vi skal på foreldresamtale med Kristine etter skulen.

No er det sovetid på meg, sliten i dag...kjenner eg har vært til kiropraktor...lenge sidan eg faktisk har hatt hodeværk, måtte ta meg paracett i dag... ønsker alle ei riktig God natt! Sov godt :)


(bilder fra Google)

 • Postet: 25.10.2011 @ 23:04
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

 • Gratisdesign av: Christine Mysen
 • Veronica

  Veronica

  31, Stryn

  Hei! Veronica her. Eg er ei glad og sprudlete jente som liker interiør, mote, make-up, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Eg er 31 år, vært sammen med Den Beste i 15 år, & i 2009 gift med Den Beste og sammen har vi to nydelige barn. Kristine 12 år & Brage på 5 år. Blogger i hovedsak om interiør, men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Elsker å ta bilder! (alle bilder med mitt navn er mine). Velkommen til min blogg!

  Søk i bloggen

  Widgets

  Båt

  Lenker

  Designet av Christine Mysen
  hits