foto fra 4 år`s dag

Her kjem noken bilder fra Brage sin 4 år`s dag :)

Ein stollt 4 åring med bursdagskrona han fikk i barnehagen sin!

Så fikk han lastebilen fra Gråtass, data, og små-lego fra cars filmen.Han fikk også puslespill, dvd og penger som vi kjøpte dei nye vinterskoa for, og han fikk kjøpe seg det nye spillet Biler2 til PS3. Han har ikkje fått alle gaver enda, nermer seg jul...så da får han blant anna gave fra Mamma og noken andre som bor litt unna... ;)

Bursdagsgaven fra oss var Kapteinsabeltann-båten, heldig med den! For det var den siste som var igjen på leikebutikken her ;)  Så fikk han 4 figurer til båten med storsøster.

Flink å blåse ut alle lysa på kaka.Torgeir lagde bil-kake til han, bilde over....

 

Eg lagde oreokake, ingen bilder denne gang...

-Klem Veronica-


4 kommentarer

Så koselige bilder, håper han hadde en fin bursdag ( ser sånn ut =) )

Veronica

(Postet 23.11.2011 @ 23:22)

Anettes Boble: Takk, ja det trur eg :) Trur det aller kjekkaste var å få masse besøk, og venner å leike med :) Så vart han jo selvfølgelig kjempe glad for allt det fine han fikk :) er så kjekt at han er så flink å Takke for ting, gjort de fra han var veldig liten...*det gjer en Mammas hjerte veldig stollt* ;)

Rikke

(Postet 24.11.2011 @ 08:40)

Så ut som en prins som kosa seg ja :) Sabeltannbåten var bursdagsgaven til guttungen her i høst og, super suksess!

og, btw så fikk jeg ikke noooooe lyst på kake nå!!! mmmm Oreokake <3

Veronica

(Postet 24.11.2011 @ 10:54)

Rikke: ja, det gjor han :) den båten blir nok brukt en god del framover rekna eg med...

hehe, ja godt med kaker...men no kjenner eg at oreokake blir det ikkje ved neste bursdagsanledning...lagd den kvar gang i det siste...

Skriv en ny kommentar

 • Gratisdesign av: Christine Mysen
 • Veronica

  Veronica

  31, Stryn

  Hei! Veronica her. Eg er ei glad og sprudlete jente som liker interiør, mote, make-up, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Eg er 31 år, vært sammen med Den Beste i 15 år, & i 2009 gift med Den Beste og sammen har vi to nydelige barn. Kristine 12 år & Brage på 5 år. Blogger i hovedsak om interiør, men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Elsker å ta bilder! (alle bilder med mitt navn er mine). Velkommen til min blogg!

  Søk i bloggen

  Widgets

  Båt

  Lenker

  Designet av Christine Mysen
  hits