Litt rødt gir...

Litt rødt, og vips...føler eg det blir litt meir julestemning med en gang :)

Mitt favoritt nissepar, dei kan justeres i høgda om man drar i beina...

Liker du rødt i julen? Eller har du en annen favoritt farge?

No venter eg på Hotel cæsar 
-klem Veronica-

6 kommentarer

Babylykke, interiør og hverdagsliv ...

(Postet 30.11.2011 @ 20:18)

Veldig koselig =) Jeg MÅ ha rødt i jula, men ikke for mye :) Nymotens jul med bare hvitt er ikke meg, heller ikke gul, rosa og annen fæl julepynt som har blitt mer og mer populær :o Liker det tradisjonelle jeg =)

Veronica

(Postet 30.11.2011 @ 20:58)

Babylykke: ja,liker litt rødt eg og...men ikkje for masse som du sei ;)

VillaLinna

(Postet 30.11.2011 @ 22:47)

Folk kan si hva dem vil, men det er rødt som er julefargen nr 1, og som gir mest julestemning i huset! Har ikke så veldig mye rødt i huset selv, men noe må til får at det skal bli skikkelig jul. Og hvertfall når man har barn så skjønner ikke de seg på sølv, gull og alt det der. Det er kun rødt som gjelder for dem! Jeg husker jo godt min barndomsjul (nå hørtes jeg fryktlig gammel ut...) når mamma hadde pyntet med klaser på klaser med røde julenisser overalt på furumøblene sine. Det var skikkelig jul det hehe..;)

Sofies Villa (Hanne-Sofie Egeland ).

(Postet 30.11.2011 @ 22:57)

Det var koselig, jeg må jo innrømme det, men jeg for min del holder meg til hvitt og sølv, stort sett. Det har jeg gjort i veldig mange år nå. Det røde får lov til å stå i loft-stuen... : ) Liker godt engler, for de er som regel IKKE røde, men blir hoppende glad hvis jeg finner noen nisser som ikke har rødt på seg.

Veronica

(Postet 01.12.2011 @ 11:12)

VillaLinna: ja rødt er julfarge nr 1 :) heilt enig med deg.

Veronica

(Postet 01.12.2011 @ 11:13)

Sofies Villa (Hanne: vi har alle litt forskjellig smak og meininger, det er jo bra...ellers hadde det blitt kjedlig ;) Greit det finnest et allternativ for dei fleste.

Skriv en ny kommentar

 • Gratisdesign av: Christine Mysen
 • Veronica

  Veronica

  31, Stryn

  Hei! Veronica her. Eg er ei glad og sprudlete jente som liker interiør, mote, make-up, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Eg er 31 år, vært sammen med Den Beste i 15 år, & i 2009 gift med Den Beste og sammen har vi to nydelige barn. Kristine 12 år & Brage på 5 år. Blogger i hovedsak om interiør, men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Elsker å ta bilder! (alle bilder med mitt navn er mine). Velkommen til min blogg!

  Søk i bloggen

  Widgets

  Båt

  Lenker

  Designet av Christine Mysen
  hits