Lørdagskos + film

 • Postet: 14.01.2012 @ 15:38
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 4

Min kjære er reist på jobb, så da er det meg og barna som må finne på lørdagskos. 

No skal vi ut en tur å lufte oss, tar nok bare en kort spasertur, tar med det nye kameraet...for å sjå om vi finner noke å knipse bilder av ;) Er veldig grått vær i dag...så kjenne eg er tung i hodet. Begynner å snøfukre litt no. 

Når vi kjem inn igjen skal vi lage oss taco i dag, så skal vi kose oss med denne filmen;

Venner for Livet

"Når 12 år gamle Petter og resten av familien flytter fra byen til et lite småbruk uten mobildekning fordi mor skal praktisere som ferieavløser ser sommerferien trist ut. Men landsbygda er ikke så harmonisk og fredelig som Petter tror."

Så blir det kanskje denne litt seinere i kveld;

Litt om filmen;

"I en avsides landsby i Lappland utsettes lille Nikolas for en tragedie som skal gi opphavet til en av de mest folkekjære og myteomspunne personer verden har sett: selveste julenissen, alle barns mest kjærkomne husgjest når julen ringes inn.

Lille Nikolas mister familien sin i en tragisk ulykke en stormfylt vinterkveld. Resten av beboerne i landsbyen er folk av små kår, så de bestemmer seg for å ta seg av Nikolas på rundgang. Når ett har gått, må Nikolas bytte hjem. Det går greit i flere år, for han er varmt velkommen og blir en del av familien hvor enn han er. Som takk for gjestfriheten, lager Nikolas gaver til barna i vertsfamilien, og med årene blir det mange barn å gi gaver til. Han setter sine små kunstferdige treleker utenfor huset ved juletider uten å fortelle at han er giveren. Så kommer et år da fiskelykken i landsbyen uteblir, og familiene vet ikke hvordan de skal kunne mette enda en munn. Nikolas blir derfor lærling for snekkeren Iisakki, en grinebiter og einstøing som driver Nikolas hardt i faget. Gutten har store evner, og Iisakki tiner etter hvert og blir glad i gutten. Men han forbyr Nikolas å fortsette tradisjonen med å lage julegaver til barna i landsbyen, og tradisjonen står i fare for å bli borte. Da kan jo heller ikke selveste julenissen bli til... "

Så blir det nok litt lørdagsgodis på oss tenker eg :) + chips med dip

Fortsatt God helg til alle som titter innom! :)

-klem Veronica-

 • Postet: 14.01.2012 @ 15:38
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 4

4 kommentarer

Annette

(Postet 14.01.2012 @ 16:20)

Det høres ut som en hyggelig lørdag =)

Lene

(Postet 14.01.2012 @ 16:27)

en koselig dag og kveld sammen med barna, og det fristet med taco. Kjenner det er ei stund siden vi har hatt det her ja.

// jeg og var slik tidligere ang rydding av klesskapet, gikk gjennom å ryddet ting som aldri ble brukt, også var det de plaggene som "kanskje jeg kan bruke" den igjen som ble hengende, men når jeg da noen mnd etterpå skulle ha ny oppryddning så ryddet jeg vekk alle plaggene som ikke hadde vært i bruk siden sist.. Det samme gjelder sko, jeg har en sko fetisj, og elsker sko. men når det etterhvert ble mer en sko samling enn sko jeg faktisk brukte så var det på tide å ta seg selv i nakken og rydde. Alt som er helt og fint av klær, sko,vesker pakker jeg i søppel sekker og levere til "sånne folk" som reiser ned til u-landene å hjelper. misjonærer er vel kanskje rette ordet på "sånne folk" da føler jeg bedre når jeg rydder, og tenker at når ikke jeg bruker klærne så er det andre som kan bruke de.

håper du får en kjempe fin lørdagskveld sammen med barna:)

Veronica

(Postet 14.01.2012 @ 16:49)

Lene: Takk, no har vi vært en liten tur ut og luftet oss litt... :)

ja, eg bruker å pakke ned klær som skal "kastes" i en pose, så er her en kontainer i sentrum der vi kan levere, da blir det brukt omigjen, eller gitt bort til dei som treng det. Heldigvis har vi ikkje de problemet med klærne til barna, tar vare på favorittplagg... også har vi noken som arver dei andre klærne ;)

No får vi kome i gang med taco`n her, og sette på filmen :)

Kos deg du og`! :)

Veronica

(Postet 14.01.2012 @ 23:23)

Annette: ja, "venner for livet" var en fin film :) minsten på 4 og synst denne var spennandes ;)

Skriv en ny kommentar

 • Gratisdesign av: Christine Mysen
 • Veronica

  Veronica

  31, Stryn

  Hei! Veronica her. Eg er ei glad og sprudlete jente som liker interiør, mote, make-up, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Eg er 31 år, vært sammen med Den Beste i 15 år, & i 2009 gift med Den Beste og sammen har vi to nydelige barn. Kristine 12 år & Brage på 5 år. Blogger i hovedsak om interiør, men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Elsker å ta bilder! (alle bilder med mitt navn er mine). Velkommen til min blogg!

  Søk i bloggen

  Widgets

  Båt

  Lenker

  Designet av Christine Mysen
  hits