glømt å vise denne...

Trur eg har glømt å vise denne fine lysestaken eg fikk fra svigerforeldrene mine til jul;


såg den var i Perfect Home sin katalog.

Den er kjempe fin :)

Blir bare et kort innlegg fra meg, eg har vært å fått massasje i 1 time i dag, måtte ha dyp-massasje på mangen muskler i nakke,skuldrer og rygg...så eg har temmelig vondt no...øm og sår i heile overkroppen! :( Men må nok en del smerte til for å bli bra igjen, og få løyst opp allt. Har fått meg ny time der tirsdag, så håper ømheten har roa ned til da...

God helg til alle som kikker innom :)

-klem Veronica-

6 kommentarer

gykkeshobbyblogg

(Postet 20.01.2012 @ 22:39)

Oj den var stilig!!! God bedring :)

Veronica

(Postet 20.01.2012 @ 22:55)

gykkeshobbyblogg: Takk for det :)

Oss i Ugleveien

(Postet 20.01.2012 @ 23:11)

Den var kjempefin!

Hørtes godt/vondt ut å bli massert i en hel time. Vondt skal vondt fordrives. Jeg må også få behandling av nakke,skuldre og rygg. Har sagt lenge at jeg må kontakte legen,men det blir aldri noe av. Er helt ødelagt pga mye stress...

-Desirée.

Lene

(Postet 21.01.2012 @ 06:02)

den var kjempe fin. Perfect home har mye fint gennerelt. Så deilig med massasje da, selv om det gjør vondt så gjør det godt til syvende og sist. hang in there, det blir snart bedre:)

Veronica

(Postet 21.01.2012 @ 21:37)

Oss i Ugleveien: ja,utrulig vondt...kjentes ut som eg var "mørbanka" i ryggen i gårkveld/natt...fortsatt øm, men kjenne de begynne å kome seg. Ny time tirsdag. kjenne resultat av hodet allerede :) så håpe det blir bra til slutt :)

ja, bestill deg en time, hopp i det...for blir som regel ikkje bedre før man har fått behandling...

Veronica

(Postet 21.01.2012 @ 21:45)

Lene: Takk for det :) ja, der er mangen fine ting som eg ønsker meg! :) Må nok bare få litt dypere lommebok først... hehe ;) ja, må nok bare holde ut...var temmelig vondt i går/natt...så vidt eg klarte å snu på meg i senga. Men kjenne ømheten har tatt litt av...så håper eg er klar til ny time tirsdag.

Skriv en ny kommentar

 • Gratisdesign av: Christine Mysen
 • Veronica

  Veronica

  31, Stryn

  Hei! Veronica her. Eg er ei glad og sprudlete jente som liker interiør, mote, make-up, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Eg er 31 år, vært sammen med Den Beste i 15 år, & i 2009 gift med Den Beste og sammen har vi to nydelige barn. Kristine 12 år & Brage på 5 år. Blogger i hovedsak om interiør, men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Elsker å ta bilder! (alle bilder med mitt navn er mine). Velkommen til min blogg!

  Søk i bloggen

  Widgets

  Båt

  Lenker

  Designet av Christine Mysen
  hits