Strull

Ingredienser:

2 dl kremflte eller seterrmme
100 g sukker
100 g hvetemel
ca. dl kaldt vann

Anvisninger:

1. Pisk flte og sukker og
rr inn mel og vann. La rren svelle i 30 minutter.
2. Legg en stor teskje rre midt p jernet og stek lvtynne strull. Rull dem rundt en tynn pinne rett fra jernet.
3. Avkjl og oppbevar strull i tett boks.

Tips!
Til strull kan rren vre ganske tynn, slik at kakene blir tynne og knasende spr. Rull den mrkeste siden ut. Ellers ser kakene gr ut. Disse kakene kan ogs formes over en kopp og bli skl for julens desserter. Kakene skal vre lette, tynne og blondeaktige.

Lurer p prve meg p slike Strull i kveld :)
Har nemmlig ftt et gammelt krumkakejern etter min bestemor.

Har hrt at desse skal vre veldig gode.

Har du lagd strull?

-klem Veronica-

2 kommentarer

ewymarie

(Postet 03.12.2012 @ 11:28)

Kjempegodt og kjekt ha ved siden av krem : )

Ha en fin uke :)

Veronica

(Postet 03.12.2012 @ 11:42)

ewymarie: Takk for det :)

Fin uke til deg og`:)

Skriv en ny kommentar

  • Gratisdesign av: Christine Mysen
  • Veronica

    Veronica

    31, Stryn

    Hei! Veronica her. Eg er ei glad og sprudlete jente som liker interir, mote, make-up, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gy og verdt f med seg. Eg er 31 r, vrt sammen med Den Beste i 15 r, & i 2009 gift med Den Beste og sammen har vi to nydelige barn. Kristine 12 r & Brage p 5 r. Blogger i hovedsak om interir, men familielivet og hverdagen vil ogs prege bloggen. Elsker ta bilder! (alle bilder med mitt navn er mine). Velkommen til min blogg!

    Sk i bloggen

    Widgets

    Bt

    Lenker

    Designet av Christine Mysen
    hits