LikenShare-Test vare gratis og behold produktet

 • Postet: 16.03.2013 @ 16:36
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 4

Trykk på linken under:

 

Vil du bli medlem i LikenShare?

Er du en innovatør? Liker du å være tidlig ute og prøve nye tjenester og produkter?

Er du en sosial person som deltar i sosiale nettverk? Liker du å dele dine erfaringer med venner og familie?

Da er dette noke for deg :)

LikenShare sender invitasjoner til kampanjer for produkter eller tjenester via epost og sms. For å få invitasjoner, trenger du å opprette en profil.

 Når en bedrift deler ut vareprøver, ønsker de å sende til sin målgruppe. Det kan f.eks. være en målgruppe definert som «mennesker mellom 20 og 35 i Drammen og Oslo». LikenShare sender ut epost-forespørsel til alle som matcher denne beskrivelsen, og spør om de ønsker å motta vareprøver. Hvor ofte man mottar vareprøver, avhenger altså av hvem bedriftene ønsker å nå.

LikenShare anbefaler alle sine medlemmer å jevnlig følge med på eposten slik at de fanger opp de tilbudene som dukker opp, og svarer på disse innen tidsfristen.

Ved hjelp av de opplysningene du gir , kobler LikenShare det mot produkter som er rettet inn mot deg og dine interesser. Jo bedre opplysninger du oppgir, jo bedre match vil du få på produkt-forespørslene.

Når det kommer et aktuelt produkt som passer for deg som medlem, mottar du en epost. Herfra kan du lese om oppdraget og melde deg på kampanjene via LikenShare  jemmesider. Kampanjepakkene sendes til kampanjedeltakere og leveres/hentes enten via Internett, bud, posten, møter eller sms-kode for direkte henting i butikk. Du får produktene til testing og evaluering.

Du deler dine erfaringer via de sosiale nettverkene hvor du er aktiv. Du melder samtidig tilbake til oppdragsgiveren din verdifulle mening om produktene. Alt dette gjøres med noen få enkle tastetrykk via LikenShare nettsider.

Dette passer for deg viss du; Du liker å prøve nye produkter før alle andre, og du liker å fortelle om dine erfaringer. Du kan påvirke videre produktutvikling og få et spennende innblikk i hva som kommer.

Trykk på Linken og meld deg på; 

Eg har allerede fått testet; frukostbalnding, supersalami og Dumle snacks :)

-klem Veronica-

 • Postet: 16.03.2013 @ 16:36
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 4

4 kommentarer

Maria <3

(Postet 16.03.2013 @ 20:18)

God helg :-)

Veronica

(Postet 16.03.2013 @ 20:49)

Maria: Takk :)
God helg til deg og`:)

wendysinfamilie

(Postet 16.03.2013 @ 21:51)

Ja kjempeenkelt og kjempegreit med nye ting å teste i blant ikke mye jobb helller om en ikke ønsker det :).

Veronica

(Postet 16.03.2013 @ 22:27)

wendysinfamilie: Det er heilt sant :)

Skriv en ny kommentar

 • Gratisdesign av: Christine Mysen
 • Veronica

  Veronica

  31, Stryn

  Hei! Veronica her. Eg er ei glad og sprudlete jente som liker interiør, mote, make-up, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Eg er 31 år, vært sammen med Den Beste i 15 år, & i 2009 gift med Den Beste og sammen har vi to nydelige barn. Kristine 12 år & Brage på 5 år. Blogger i hovedsak om interiør, men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Elsker å ta bilder! (alle bilder med mitt navn er mine). Velkommen til min blogg!

  Søk i bloggen

  Widgets

  Båt

  Lenker

  Designet av Christine Mysen
  hits