januar 2011

et av mine neste prosjekt

 • Postet: 31.01.2011 @ 22:20
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 4

Et av mine neste prosjekt med oppussing lurer eg rett og slett på  eg skal male ei gammel kiste som eg har arvet...den er tredkvit, med noken røde maleflekker... Den ligner faktisk veldig på denne på bildet, så om resultatet av mi kiste kan bli like bra som dette, er det jo værdt et forsøk ;) eller ka??(bilde fra Google)

Denne på bildet var jo super-fin! =) Spørs om det er et prosjekt eg snart må begynne på ;)

 

Ellers så har vi hatt en kjempe fin dag! Vart ikkje noke rydding i boda da, som var en stor plan for dagen...men så er der jo allerede klare noken søppelsekker til kast...så om vi får bort dei hjelper det jo på... Så får vi ta resten til våren, når det blir enklere med henger.

Etter at vi spiste middag, som i dag var spagetti med kyllingkjøttdeig og en dæilig tomatsaus med ferske tomater i og masse annent godt...
reiste heile familien på besøk til mitt søskenbarn. Kjempe koslig, ho har en vakker heim og et kjempe fint hus! Ho er også forhandler for Perfect Home, så eg skulle få sjå ka som er på tilbud der denne uken. har bestillt 2 av noke der, som eg venter spent på å høre om ho får tak i, eller om det allerede er utsolgt. Ka det er, må du nok vente litt med på å få vite ka er ;)  om eg får det, er det til et av mine prosjekt her i huset... krysser fingrane mine for å få tak i det/dei.

Etter å ha vært hos søskenbarnet mitt, tok eg med meg Brage på besøk til mi gode vennine Camilla. Så fikk vi venninene prate litt meir, og guttane våra fikk leika seg ;) Dei var hos oss i går, noke som var kjempe kjekt da dei ikkje har vært her på veldig lenge! Vi fikk og en kjempe koslig forespørsel fra ho, blir nok til at eg kan fortelle om det litt seinere ;)

Kjenner at eg allerede begynner å bli trøtt, så blir nok litt tidlig kveld på meg. Ny dag med jobb i morgen =) Gleder meg til å sjå igjen alle dei skjønne sjarmtrolla.

Ønsker deg en fortsatt fin kveld & ei riktig God Natt!

klem


 • Postet: 31.01.2011 @ 22:20
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 4

Mandag = FRI + aleinetid med min kjære ;)

 • Postet: 31.01.2011 @ 11:41
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 14

ER jo mandag i dag, så det betyr jo at eg har fri,  min kjære og har fri! =) Dæilig å kunne slappe av litt sammen...og ha huset for oss sjølv... Det blir jo så allt for sjeldan! Eg fikk sove lenge i dag, min kjære sto opp med barna, og gjor dei klar til skule & barnehage, og leverte dei. Kl 10.30 vart eg vekt av dæilig kyss, & kos =) Hærlig! Da er det godt å våkne, en perfekt morgen. Koser meg med en kopp te og frukost.Ute er det fortsatt skikkelig grått og ruskevær! Er jammen lenge sidan eg har vært ute å gått tur no, håper all denne isen kan reise sin vei snart! så det går ann å gå ut for døra uten å lande på baken!  Gleder meg til våren og til eg kan begynne å nyte mine daglige spaserturer igjen =) TEnk i dag er det 31. januar!!! og det betyr jo at vi holder på med siste dagen av den lengste mnd av året, iværfall føler eg at den er det... I morgen begynner februar med nye og blanke ark. Får håpe at det blir en snill og mild vinter videre, og ikkje så alltfor masse snø.

Men vi er jo heldige da, som har 4 ulike årstider, og alle er så veldig forskjellige...dei er jo flotte på kvar sin måte. Alle har jo sin sjarm. Bare for min del, så kunne vinteren vært 1 mnd rundt juletider...og resten av vinteren kunna vi ha plussa på til lengre sommer ;)Hva er din favoritt ???

 

Venneforespørsler på bloggen;

Eg er kjempe glad for og takknemlig for alle som titter innom bloggen min =) Er kjempe glad for at eg begynner å få litt faste lesere, og kommentarer! Setter utrolig stor pris på det!   Men eg har i det siste lakt merke til at eg har fått en del venneforespørsler, og det er fra personer som ikkje har lakt igjen et eineste lite spor om bloggen min... synst det er litt merkelig eg, hadde jo vært kos med en liten hilsen før man spør om å bli lakt til som venn...  Eg prøver iværtfall på det sjølv, å legge igjen et lite spor etter meg, om det er en blogg eg har lyst å følge...etterpå legger eg inn en venneforespørsel ;) Er jo så koslig å høre dere leseres syn på ting.

Blir også glad for tips og idea til ka eg kan ta opp som tema her på bloggen, kan av og til stå litt stille... ;)

Noken fleire som opplever dette ?? er det vanlig??

 

No trur eg at eg og min kjære skal begynne å tømme boda for rot & søppel...det fyller seg opp! Og i morgen er det åpe på bossplassen til å få levert søppelet.

Ønsker dere alle en strålende Mandag!  Det skal eg ha ;)

klem • Postet: 31.01.2011 @ 11:41
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 14

oppussings-prosjekt

Til våren må eg nok bare ha klart å overtalt mannen til å få pusse opp salongbordet vårt, som eg er temmelig lei av, det er i denne Bombay-serien...eg er nok litt slik som veldig mange er no, nemlig lei av at allt er så mørkt. Slik er bordet ;Fant et bilde på nettet av et som var ganske fint, lurer på å male det slik ;ka du trur??

har og tenkt litt på om eg skulla fjerna dei svarte naglane i bordplata og sprkla igjen alle håla etter dei, så det blir ei heilt kvit bordplate...

da blir det slik som dette; bortsett fra at dette er et spisebord da...Vi har og et ganske så nytt tv-bord i denne serien;

 Dette har eg ikkje klart å finne noken som har prøvd å male lyst , veit du om et bilde av dette etter oppussing?

 
et smart og enkelt fargevelger-program

 • Postet: 29.01.2011 @ 23:17
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 4

Dette er et veldig greit program om man er i tvil på farger man skal ta ved oppussing av ulike rom i huset, trur og det kan brukest på utvendig maling av huset og`

Der ligger en del ulike typer rom, som eksempel bilder, man kan også laste opp egne bilder.

 

Her er en link til Jotun si side;    http://colouradvisor.jotun.com/countrys/no/

 

her er et eksempel;

 
 
Har du prøvd dette programmet ??
 • Postet: 29.01.2011 @ 23:17
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 4

dette skal eg gjere i dag...

 • Postet: 29.01.2011 @ 12:40
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 4

I dag har eg bare tatt det med ro foreløbig, har hengt opp første maskin med klær, og fått på maskin nr 2...  Skal snart bade minsten. Min kjære er på jobb fra 12.00 - 20.00, så reiser han i bursdag til en kompis som fyller 30. Var invitert eg og` men da vi ikkje har barnevakt, blir eg heime med barna. Skal få rydda litt meir no og vaska litt, så vi kan nyte Lørdagskvelden... har kjøpt inn masse lørdagskos =)

Lurer litt på å sjå "the Holiday" i kveld, ei stund sidan eg har sett den, og det er en av mine favorittfilmer! :)Litt om filmen;

Etter hver sin strie tørn med mannfolktrøbbel rett før ferien trenger Amanda Woods (Diaz) og Iris Simpkins (Winslet) sårt til en forandring. De reiser i hver sin retning (Diaz til London og Winslet til Los Angeles) og befinner seg med ett helt alene på et fremmed sted. Men ingen av dem forblir fremmede i sine nye omgivelser særlig lenge.

 

Har du sett denne filmen??? :)

Gleder meg til åtenne masse koslige lys i kveld, må bare nyte det no i mørketida...(bilde fra Google)

Ønsker en riktig koslig Lørdagskveld!


 • Postet: 29.01.2011 @ 12:40
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 4

hærlige inspirasjonsbilder

 • Postet: 29.01.2011 @ 01:00
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 12

Før eg går til sengs, ønsker eg å dele noken koslig inspirasjonsbilder som eg har funnet under Google-siden ;

  Ønsker dere ei riktig God Natt!!! =)

 

 • Postet: 29.01.2011 @ 01:00
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 12

Har du sett denne???

 • Postet: 28.01.2011 @ 21:49
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 16

No er minsten i drømmeland, og eg skal slappe av med en dvd film som eg kjøpte på Kiwi en dag, kostet 79 kr, aner ikkje om den er bra da...men trur det er en jentefilm :) så satser på at den er ok å sjå...Har du sett denne filmen?

Mesterkokken Kate Armstrong lever i og for kjøkkenet hun styrer på en av New Yorks finere restauranter. Så blir det kontrollerte livet hennes utfordret etter en tragedie i familien. Og en irriterende assistent er ikke så verst å ha likevel - på så mange måter.

Kate lever livet slik hun driver gourmetrestauranten 22 Bleecker på Manhattan: med en rett på sak-intensitet som er både fascinerende og fryktinngytende for omgivelsene. Med andpusten presisjon jager hun gjennom hvert arbeidsskift; hun koordinerer hundrevis av retter, forbereder de nydeligste sauser og finsmaker hver rett til de er aldeles perfekte. Kate trives best i bakgrunnen. Hun går bare ut av det trygge kjøkkenet for å ta imot ros for en av sine spesialiteter, eller en sjelden gang når en gjest våger å kritisere håndverket hennes. I fritiden havner hun i seng før midnatt for å stå opp ved daggry. Da rekker hun å komme før konkurrentene til fiskemarkedet og sikre seg de ferskeste godbitene.

Kates perfeksjonistiske personlighet blir satt på prøve når en frekk assisterende kjøkkensjef begynner i staben hennes. Nick Palmer er en stigende stjerne i restaurantbransjen. Hans joviale innstilling til livet og maten kunne ikke vært mer forskjellig fra Kates. Det er tiltrekningskraft mellom dem - men også disharmoni, nesten som skramlende gafler på en keramisk kokeplate. Det hadde muligens vært enklere å takle uro på jobben hvis Kate hadde hatt et harmonisk privatliv. Men der strever hun med forholdet til den ni år gamle niesen Zoe, som har flyttet inn etter en tragedie i familien.

Etter som ukene går er ikke Kate sikker på hva som irriterer henne mest: at Nicks talent går hjem hos eieren av 22 Bleecker og de kresne gjestene, eller at han sjarmerer Zoe, som heller snakker åpent med ham enn tanten sin. Når Nick utfordrer grensen mellom rivalisering og romantikk, må Kate gå i seg selv for første gang på flere år. Hvis hun vil ha et ordentlig forhold til Zoe, bli lykkelig med Nick og gjenoppdage smaken på livet, må hun prøve noe dristig og nytt. Hun må lære å utfolde seg andre steder enn på kjøkkenet.

For Kate er det omtrent som å lage mat uten oppskrift.

 

Skal kose meg med brus og sjokolade =) • Postet: 28.01.2011 @ 21:49
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 16

i dag har eg kjøpt....

Ønsker dere alle ei riktig god helg! Eg har fri igjen til tirsd, er så dæilig med langhelg =)

Handla inn masse god mat og helgekos i dag etter jobb... Vi har kosa oss med pomefrites & pølse, barna fikk bestemme i dag ;) Kristine har overnatting av ei vennine, dei koser seg på jenterommet, skal visst sjå en film. Brage slapper av med Tom & jerry tegnefilm. Så her er det ganske stille og rolig.  Eg skal snart smårydde litt, henge opp ei maskin med klær og få på ei ny...

I dag kjøpte eg en bukett rosa tulipaner :) Bare måtte unne meg det, blir jo så allt for sjelden eg kjøpe slikt, og det er jo enda meir fristande å begynne på helgevasken med en fin bukett friske blomster på bordet.Her er noken lure tips for å holde liv i buketten litt lenger;


Kjøp tulipaner som har tydelige blomsterknopper. Disse skal ikke være utsprunget, men være godt utviklet.

Tulipanene snittes, dvs. man skjærer over 2 cm nederst på hver stilk. Behold plasten eller innpakningspapiret på og sett dem i kaldt vann noen timer. Poenget er at tulipanene skal ha støtte mens de strekker seg ut. Etter dette skal de over i vase.

Velg en vase som er halvparten av tulipanens lengde. Husk at vannet skal være kaldt. Er det noen løse blader på tulipanen, bør disse fjernes. Aldri la det være blader i vannet. Du kan gjerne bruke litt sukker i vannet, men det er strengt tatt ikke nødvendig.

Når du skal plassere tulipanbuketten, pass på at den ikke står i sollys eller for nær en varmekilde. Dette vil nemlig redusere bukettens levetid.

Sett buketten mørkt og kjølig om natten.

Skift gjerne vann i vasen hver dag.


 

Har du fått eller unnt deg blomster til helgen??? :)

God Helg!

 

har du prøvd denne??

 • Postet: 27.01.2011 @ 22:49
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 2

Bare lurer på om du har prøvd denne?

 

http://www.taaz.com/

 

et fotoprogram der du kan prøve ulike hårfrisyrer, sminke deg, skifte øyenfarge osv.

her er mine variasjona...Fikk du og lyst til å prøve??

 • Postet: 27.01.2011 @ 22:49
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 2

inspirasjon vaskerom;

 • Postet: 27.01.2011 @ 17:59
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 8

Eg drømmer om å få et praktisk vaskerom!

Vi har et ganske så stort vaskerom, like stort som badet vårt....men det er rett og slett kaos der... No er det enda meir kaos en de bruker å være der, fordi Tørketrommelen er på "service"/reperasjon...er bere 3,5 år gammel, så går no heldigvis på garantien! =) Den stoppa rundt nyttår trur eg, med å produsere varme, så da kan man jo sei at funksjonen med den var temmelig borte... Håper på å få den tilbake lørd. Da blir det handuk-vasking og sengetøyvsking, er stortsett det som blir tørka i den... Drømmer om noke enkelt ala dette ;Vasken har vi allerede slik fra før... men vi har til no hatt tørketrommelen opp på vaskemasina, og det er ikkje så praktisk føler eg...ønsker ei slik plate over som på bildet...så kan eg ha skittentøyskurvene under =) grei plass å kunne brette klær på den plata/benken...

 

Har du et drømmevaskerom???
 • Postet: 27.01.2011 @ 17:59
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 8

Inspirasjonsbilder 26.jan.

 • Postet: 26.01.2011 @ 20:18
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 6


(bilde fra nettet)
akkuarat no bare ønsker eg å inspirere til litt sofakos, det skal nemlig eg velfortjent ha... Har vært på jobb fra kl 08.30- 19.15 i dag, da vi hadde personalmøte rett etter jobb,fikk meg 45 min pause mellom da så eg rakk å få i meg litt god mat som min kjære hadde sendt med til meg... ;)

Eg skal slappe av med en film no, tenkte å sjå denne ;Har du sett denne?

 

To dager til no, så er det langhelg igjen for meg =) Gleda meg til ei kosehelg igjen med barna mine!

 • Postet: 26.01.2011 @ 20:18
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 6

bilde i posten i dag,satt i ramme

Ei av rammene våra fra Sia, kjøpt på Fiolen :)

Har 3 ulike str. i denne ramma. Endelig fått bilde i den siste no;

 vart et brudebilde av meg & min kjære i denne ramma.

 

Eg elsker mange av tinga fra Sia, er så mykje fint å velge i, og det bruker å være en veldig grei pris :)

Ønsker en fin kveld for alle.

 
Lørdagskos på en tirsd...

 • Postet: 25.01.2011 @ 19:20
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 0

I dag har vi alle sammen vært på jobb, skule og barnehage =)
Det har fryst på igjen ute med minusgrader i dag, veldig glatt på veien! Ikkje så rart sidan det pøsregna så mykje i går, måtte jo bare bli glatt da med nye minusgrader...sukk, blitt en ond sirkel dette no, med pluss og minus-grader om kvarandre... kan ikkje sei eg liker det noke særlig... Men en ting som er sikkert er jo at vi no veldig snart nermer oss slutten av januar mnd. =) Supert spør du meg! Vi er jo allerede snart ferdig med 25.jan. Det er jo selvfølgelig et par mnd igjen av vinteren da, men vi går jo lysere tid i møte for kvar dag, så det vil nok hjelpe på min "vinterdeprisjon" trur eg ;) Sola er komt her i fagre Stryn no! Hurra!!!  Litt godt no når vi begynner å sjå den på jobben, er jo en del ute, så setter ekstra stor pris på den...  Her heime hos oss, er det nok ei god stund til vi får gleden av å sjå sola rundt huset vårt...slik er det å bu litt på skyggesida, men når vi først får den, ja da har vi den til seint på dag...veldig godt med kveldssol om sommeren synst eg ;)

 

Planen i dag, var at eg & Kristine henta Brage i barnehagen etter at eg var ferdig på jobb kl 16.00. Så skulle vi alle 3 gå sammen heim, men det var jo som sakt veldig glatt... Så vi ringte til min lillebror /barnas onkel, og han ville gjerne kome på besøk... kjekt med lillebror, alltid så snill & grei ;) også er det kjekt med att han har lappen...noke eg ikkje har! Han plukka oss opp i sentrum, så var vi innom matbutikken og handla oss Løvsteik & pomfrites...måtte jo ha en god kosemiddag når lillebror var så snill å kome på besøk. Vart kjøpt noken nye dvd-filmer og :) koser oss med den eine no... "the spy nesxt door" Veldig bra familiefilm :)(bildet fra nettet)No gleder eg meg til en ny episode med hotel cæsar :)

Så skal eg kanskje kose meg med en "jente"-film eg kjøpte meg seinare... Etter en god dusj, og nyvaska hår...

 

Har du sett denne filmen ??

 

Hatt en fin dag?

 
 • Postet: 25.01.2011 @ 19:20
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 0

Dagens søte fristelse ;
Bilde fra egg.no
Eller hva med det enkleste av det enkle, vaniljeis med varm sjokoladesaus, litt strøssel i flere farger, mandel hakk eller med friske jordbær til! Hvis du ønsker å gjøre det hele fra bunnen av, å lage vaniljeis selv er ikke så veldig vanskelig. Se oppskriften hos opplysningskontoret for egg. Varm sjokoladesaus lager du raskt rett før servering. Du trenger til 4 porsjoner: (litt avhengig av hvor glad de er i sjokolade). 1 plate mørk kokesjokolade og 1,5 dl kremfløte. Brekk sjokoladen i biter og hell over litt av fløten. Rør til sjokoladen er smeltet, rør deretter inn resten av fløten. La det småkoke litt til sausen tykner.Får du noen rester til overs av sjokoladesausen, kan du lage varm sjokoladedrikk av den dagen etter. Smelt sjokoladen i kjelen, hell over passe mengde melk (smak til). Så har du en kopp eller fler med deilig varm sjokolade!
Kos dere!

 

Min sønn har fått seg...

 • Postet: 23.01.2011 @ 23:06
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 6Min sønn har fått seg heime-strikka Marius-genser, har hatt lyst på det kjempe lenge! Så ville tanta til min kjære strikke den, trur ho bare brukte et par uker på den eg....kjempe fin!

Tusen takk!!! =)

No håper vi att dattera vår og kanskje blir en heldig eiger av samme type genser ;) det hadde jo vært litt kos med søskenbilde av dei sammen...

Mariusgenser er jo en gammel klassiker, eg liker den veldig godt, men veit at mange ikkje liker dei da...Vi ba ho strikke den i str. 6 år, så den kunne være riklig stor til bruk neste år og`  Men dei var visst kjempe små i str. så den er nok bare akkurat passe no... Så til dattera vår på 10 år, fant vi ut att ho må ha en liten voksen-str.

Den er jo litt skjønn da ;) ???

iværtfall på Brageka synst du om Marius-genserane???

 • Postet: 23.01.2011 @ 23:06
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 6

Salat med skinke og vannmelon
Framgangsmåte:

Rist kjernene på en tørr, het panne. Gresskarkjernene kan erstattes av pinjekjerner, eller droppes.

Skjær melonen fri fra skallet og i passende stykker.

Skjær løken i tynne ringer og smuldre osten.

Samle alt unntatt kjernene og osten i en bolle. Drypp over eddik, kverne på salt og pepper og bland godt.

Anrett på fat med spekeskinke, melonbiter, løkringer, litt frisk hakket persille og fetabiter. Dryss ristede kjerner over.

Ingredienser:

 

 

sjå ka eg fikk av svigerfar ...

 • Postet: 23.01.2011 @ 13:19
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 2

Når svigerfar kom på besøk i går, fikk vi ikkje bare sjokolade.... eg fikk nemmlig et kjempe fint rosetred, som no har komt på plass i ei fin blomsterpotte og står så fint på skjenken vår  ;)

Tusen takk kjære svigerfar! :)

 

I natt fikk eg feber, lenge sidan sist, eg fraus så eg rista under dyna...må stå opp å finne meg ei pysj-bukse, og paracet...kom seg heldigvis fort....kjenner eg er sår i kroppen i dag...men trur ikkje feberen er i meg lneger no...spørs om den dukker oppigjen til kvelden...er fortsatt forkjølen. Men er jo væir til å bli sjuke av og da, skifter jo mellom mange minus, til pluss-grader og regn i hytt og pine... No bare håper eg det held seg mildt så lenge att isen på vegen får smelta heilt bort!

 

Har du en omtenksom svigerfar ???

 

Korleis er været hos deg??

 

Ønsker alle en riktig fin sønd.!  :)

Eg skal kanskje på besøk til ei vennine, må nyte de når mannen har fri fra jobben...

 • Postet: 23.01.2011 @ 13:19
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 2

i kveld blei 1 til 2 ;)

 • Postet: 22.01.2011 @ 21:59
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 2

hehe, litt artig .... ;) min kjære mann kjøpte inn lørdagskos til meg & barna i dag, før han reiste på jobb... da kjøpte han en slik ;Seinare på kvelden fikk vi besøk av svigerfar, som var en tur i Stryn for å spille musikk med "bandet" sitt i kulturhuset... han kom da med enda en slik ;så da vart det jo plutselig 2;som far så sønn, eller omvendt, hehe..komisk ;) finnst jo en god del ulike sorter i desse sjokko-posane, så var jo artig att dei da klarte å velge samme sorten...

Opplevd noke lignende hendelse du ?? ;)

 
 • Postet: 22.01.2011 @ 21:59
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 2

smokkeavvenning & brownies....

 • Postet: 22.01.2011 @ 14:41
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 2

Eg har no prøvd å forklare lille gullklompen min at smokken treng man bare når man skal sove, spesiellt når man er blitt 3 år, og er stor gutt! :) Han veit jo at slik er det i barnehagen og`       Vi har latt han få ha den her heime no når han har vært syk, men merker at det ikkje er bra for han... går jo utover språket og, han prater jo til og med når smokken er i munnen... så no må vi bare sei at smok = sovetid...  Så får vi sjå kem som har mest viljestyrke...?? meg eller han??  Vart en volsom protest me hyl & skrik no fo litt sidan,men gjekk egentlig fort over...så får eg bare sjå kor lenge det blir til han kjem på den igjen, og begynner ei ny runde me sutring etter smokken... for det rekna eg med blir noken ganga til det blir kveld og sovetid igjen...hmm..det skulle ikkje ta så veldig lang tid, før det kom ei ny runde med sprørsmål om smokken...no har han holdt det gåande med skrik temmelig lenge, måtte ta meg en bloggpause for å være sammen med han. Prøvd å få han på andre tanker, fikk litt av lørdagsgodteriet sitt, og no spiller han på Ds-maskina si... Får satse på att han skjønna de til slutt...

Eg har lagd Brownies-kake til lillebror i dag, han blei 20 år den 19.jan. =) Så i dag skal vi feire det litt!kjempe god oppskrift som min kjære mann har gitt til meg, bruker peanøtter i den...

Ellers er det grått, regn & vått i Stryn i dag... Håper all isen fra veien rekk å smelte bort, før det igjen kan bli minus-grader...

du skal til med i dag da? :)

Ønsker en koslig Lørdagskveld for alle!

 
 • Postet: 22.01.2011 @ 14:41
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 2

noken vintagebilder & ønske om en God helg!

 • Postet: 21.01.2011 @ 15:21
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 4

Vintage-bildene er fra nettet ;)

Ønsker alle ei riktig God helg!

Eg har vært på Tt-vakt i dag på jobb, så begynte 06.50, og var ferdig kl 14.20. Greit å få tidlig helg, er ganske så forkjølen, tett i "pappen" og snufsen... Men no skal eg prøve å få rydda huset litt, tørke støv og vaske litt.

Har du planer for helga???
 • Postet: 21.01.2011 @ 15:21
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 4

Litt inspirasjon

 • Postet: 20.01.2011 @ 17:13
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 8

Her er noken skjønne inspirasjonsbilder av ulike barnerom som eg har funne på nettet...Tenkte eg kunne dele dei med dere ;)

 

 

 

  

Rosa drøm

  

Ka rom likte du best? ???

 

 • Postet: 20.01.2011 @ 17:13
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 8

takk for att det finnes...

 • Postet: 19.01.2011 @ 21:38
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 0

Takk for att det finnes kiropraktor :)

Hadde time nr 2 i dag hos kiropraktor, etter eg var ferdig med tidligvakt på jobb...  Kjente ho fikk knekt på plass en del i dag, nederst i ryggrada mi og i nakken. No skal eg sjå det ann i løpet av 2 uker, om eg ikkje kjenner noke meir så har eg fått nok behandling :) Så krysser fingrane mine for att det held seg bra fremover... Er selvfølgelig værdt kvar krone, men blir jo og fort masse peng ut av det... trur første time kosta 380 kr og i dag var det 300 kr.Gjor seg og å få skikkelig trykk på dei ulike ømme musklane...Har du vært til kiropraktor ??? Føler du att det vart bedre??

 

Ellers så fikk eg masse kos og klem fra minsten når eg kom heim i dag, hærlig! :) Trengte litt kos & klem da etter en time hos kiropraktoren ;)


Bilde av Brage & søskenbarnet, hehe...så glade i kvarandre ;)

Brage var forresten til tannpleier i dag, eg var med i des. det fungerte dårlig...han var veldig redd...og skjønte ikkje heilt ka denne dama hadda å gjere inne i munnen hans...hehe ;)     Men i dag så var han altså med pappaen sin, og det fungerte mykje bedre! Kan jo og selvfølgelig ha noke å gjer med att han no visste litt meir ka å gå til tannpleieren no var da... han hadde iværtfall gapt høgt, ho fikk tellt 10 tenner oppe & 10 tenner nede :) fikk til og med lov å pirke litt i tenna... 0 hull på Brage! =) einaste att han har veldig trangt mellomrom på framtenna, så vi kunne godt prøve oss med tanntråd...hm..det kan jo by på en ny utfordring, da vi ofte har en liten krangel ganske ofte på tannpussen om kvelden...Fluxen er en god trøst etterpå da.

 

"puss, puss, så får du en suss! " =)

Er nok på tide att eg og får meg en time hos tannlegen, noken år siden eg var der sist, lider av tannlegeskrekk :( blæ!!!


 • Postet: 19.01.2011 @ 21:38
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 0

Inspirasjonsbilder; jenterom & gutterom

 • Postet: 18.01.2011 @ 16:13
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 4

Prinsesserom ;

  Prinserom; 
Bildene er fra siden til Belle maison • Postet: 18.01.2011 @ 16:13
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 4

her er vårt 5.familiemedlem ;)

 • Postet: 17.01.2011 @ 23:02
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 2

Fikk bare så lyst å vise frem kjæledyret vårt :)

Han er vel ca 4 år no, Dino heiter han.

 

 

Dette bildet er av Kristine & Dino når han var kattunge...

 

Dino & Brage koser :)Kristine, Brage & dino

 

Dino er en viktig del av familien vår, barna er veldig glade i han!

Sjølv om han virkelig til tider er en sjølvopptatt og doven katt...

Han er omtrent som ei blanding av ei løve & mikkel rev til tider...

kan være lunefull til tider, men som regel om sommeren, når han plagast med flottangrep da vi er nabo med skogen, og katten går fritt ute... til våren skal vi prøve ut halsband som skal hindre flott å trenge inn, og et middel man kan smøre i pelsen...så får vi sjå om det kan hjelpe...

Har du katt??

Har du gode råd for å slippe att katten får flottangrep?

 

Ønsker en riktig God natt!

I morgen skal eg på tidlivakt kl 07.30, så på tide å krype under dyna...Tok meg et hærlig bad i sta etter att eg vaska håret ;)

Nattinatt!

-
 • Postet: 17.01.2011 @ 23:02
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 2

Inspirasjon

 • Postet: 17.01.2011 @ 18:12
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 6Dette skapet er også fra Belle Maison, kjempe fint synest eg :)

Eg skulle gjerne fått tak i eit vitrineskap til stua, med glassdører,

Noken som har et vitrineskap til salgs ?

 

 
 

 

 • Postet: 17.01.2011 @ 18:12
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 6

Inspirasjon; Belle Maison

 • Postet: 17.01.2011 @ 13:09
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 6

http://www.bellemaison.com/ er en Engelsk butikksom er spesialisert i salg av Romantiske Engelske, Franske og Svenske møbler. Nydleige farger og  former og setting. Ønsker å dele noken bilder med dere;(fant linken til butikken på en blogspot eg var innom)

Liker du denne stilen?

kjem nok til å legge ut en del meir inspirasjon fra denne butikken...

 • Postet: 17.01.2011 @ 13:09
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 6

Inspirasjon; Drivved

 • Postet: 17.01.2011 @ 10:20
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 16

God morgen! :)

Bare surfa litt rund på nettet og kikka etter inspirasjonsbilder...og kom over desse hærlige bilda ;


Gleder meg til Sommer!


Dette speilet er jo akkurat et slikt som eg har drømmt om lenge til stua vår :)

Allt dette og mange fleire vakre ting av Drivved kan du finne her ;

http://www.drivved.no/produkter/inspirasjon-ideer/

Er du Glad i slik type møbler av Drivved ???

 

Eg har fri i dag, men må holde meg inne med Brage som fortsatt er sjuk, er begynt å gå over i forkjølelse no.

-


 • Postet: 17.01.2011 @ 10:20
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 16

Litt om planer for dagen ;)

 • Postet: 16.01.2011 @ 13:27
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 2

I dag sov vi lenge! kl var faktisk 11.30 før minsten våkna, men vi sov urolig i natt da, fordi han hadde feber...måtte hente drikke til han , gi han febernedsettende osv... No har vi hatt en rolig morning. Kristine blir henta heim no,med vennina si som ho overnatta hos...

I dag blir Nicholas 2 år!!! =)  (sønnen til vennina mi Camilla) , som og er vennen til Brage... Vi er innvitert i bursdag, Brage er jo ikkje i storform, men vi skal prøve å få tatt oss en liten tur...Nicholas & Brage (fra Brage sin 3 års-dag i nov.)

 Så no skal eg prøve å få bada Brage, og sjå om vi får stellt oss litt til selskapet kl 16.00

kjem nok kanskje litt nye bilder seinare i dag ;)

 Det pøsregner ute i dag, så masse av snøen har smelta bort! Min kjære mann har holdt på å hakke bort masse is fra trappa vår ute, som går opp til huset vårt...Den var virkelig farlig å gå i!Har du planer for dagen ???

 • Postet: 16.01.2011 @ 13:27
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 2

shoppa på Prinsess i dag, 40 %

I dag fikk eg & min kjære sove lenge, Kristine er så flink storesøster :) Ho passa på lillebror litt på morgenkvisten... det vil sei att dei sov vel til rundt kl 09.00

Eg sto opp, tok meg en dusj og fikk vaska håret...hehe måtte bruke engangshansker... skjærte meg nemmlig her en dag når flinke meg skulle lage nachos til middag ... sukk! Vi har forlite kjøkkenplass/ skapplass...så når eg skulle dra ut ei ildfasform fra skapet...knuste/sprakk den rett i fingeren min... Det gjorde vondt :( No ser det ut som det forhåpentligvis har starta såvidt å gro... ;)

Har kosa meg med god frukost og en kopp dæilig te :)

(foto fra nettet)

Vennina mi Camilla ringte =) Ho er nylig blitt 3 barns mamma, mannen er borte et par uker på jobb. Så eg og Kristine skal besøke ho, og kanskje hjelpe til litt... Eine gutten hennes blir 2 år i morgen, så da skal vi i bursdag, sønnen min og sønnen hennes går i samme barnehage.   Blir nok en liten tur ut å kikke litt i sentrum og`...må sjå om det er salg på kubbelys, no orker eg rett og slett ikkje sjå dei røde lysa mine meir...

Hm... trur eg går for kvite , beige eller lysblå no ;)kva farge har du på lysa dine no???  :)

 

Da har eg hatt en super koselørdag sammen med Kristine,  mi gode vennine Camilla og hennes barn :)

Fikk shoppa meg mange hvite kubbelys på Prinsess, var jo 40 % på heile butikken :) skulle nok kjøpt litt felire og`å fyllt opp i kubbelyslageret mitt, hehe... ;)

Så vart det en ny hvit "blonde"-løper /duk til spisebordet vårt.

Var på Notabene, og handlet bursdagsgave til Nicholas og` en dvd-film med vennebyen og en bok med Tassen. Gleder oss til bursdagsselskap i morgen.

No er Kristine reist på overnatting til ei vennine. Eg har tent mange lys, og slapper av å koser meg heime sammen med guttane mine :) En hærlig lørdagskveld.


Ønsker deg en super lørdag`s-kveld og `  !!! :)

klem fra


bilder fra Nyttår`s feiringa vår

 • Postet: 14.01.2011 @ 15:32
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 6

Når eg først er i gang kan eg jo legge ut noken bilder fra Nyttår`s feiringa vår og`;)Vi feira Nyttårsafta heime hos svigers :) kjempe koslig! Det er blitt en tradisjon att vi er der å feirer, er så kjekt for barna der, for alle barna går Nyttårsbukk etter nyttårsmiddagen... :)

Torgeir måtte jobbe Nyttårsafta fra kl 11-20.30...er kokk, så dei bytter på ka år dei har fri... men han rakk no å bli med kompisane sine å skåle det nye året inn ;) svigerfar har en "laftegarasje" der dei samlast nyttårsafta med gode venner... eg foretrekker å være sammen med barna denne kvelden.koslig med ekte juletred hos svigers, heime hos oss har vi kunstig tred...

 Kristine med ny julekjole.Brage pynta seg med finbukse, skjorte, slips og vest :)Venter spent på Nyttårsmiddagen til Besten & habo (farmor).Kristine & ei vennine er klare til å gå Nyttårsbukk :)

Dei fikk mykje godteri når dei var ferdige, mange snille naboer!habo, Brage & Knerten ser på rakettane gjennom vinduet. Brage var våken til kl 01.00, Fikk seg en liten tur ut på terassen for å sjå og`, men det var jo reine stormen denne kvelden så det beste var å holde seg innendørs. Når vi hadde lakt oss, låg Brage og sa "Godt Nytt år" gang på gang...hehe, så søtt...:)Dette var litt av Nyttårsfeiringa vår =)

klem


 

 

 

 

 • Postet: 14.01.2011 @ 15:32
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 6

Her er bilder med tilbakeblikk =)

har visst ikkje lakt ut noken bilder fra julefeiringa vår ;)   Her kjem noken bilder...Barna var ivrige med å pynte juletred lille-juleafta :)Brage var med på juleavslutning for Kristine på skulen...meg & mannen koser oss med gaveåpninga :)

Var så heldig å få besøk av den koslige "nisse"-mamma`n min i jula i år og`:)

Er glad for att det vart julefeiring heime hos oss sjølv i jula, synst det er mest kos, og minst stress...

Dei 2 brødrene mine var hos oss og`, så i år var vi 7 stk på juleafta, det var egentlig akkurat passe.

Trur iværtfall gulla mine var fornøgde med jula =)

Dei fikk seg masse fint! Kristine er jo blitt 10 år, og denne jula klarte ho å skrive ned liste med gavene ho fikk sjølv... Har vært vandt med det fra eg sjølv var lita, att det kan være greit å notere ned ka man får fra kem...vansklig å huske allt etterpå, og litt kjekt å vite ka man skal takke for seinere...

Vi fikk oss nintendo Wii-maskin med 4 kontroller & mange spill med bror min, skikkelig fin familiegave!

Kristine si gave som sto høgst på lista var dsi xl, & Brage fikk "sinte"lynet -mcquin-bilbane som er den store helten for tida...

Eg & Torgeir var så heldige å få oss en personlig heimelagd sitte-benk til kjøkkenet vårt :) Bror min går på møbelsnekkerlinja, og vart ferdig med den rett før jul. Her er et bilde ;Superglad i benken! Veit att bror min har lakt ned mykje arbeid i den... Mangler fortsatt handtak,men vi vilbare være sikre på att vi velger riktig sort før vi bestemmer oss... dei to putene i midten fikk vi fra mamma til jul :)

Madrassa er ei tilskjært skumgummi-madrass, bestillt me bekjent på  ekornesfabrikken... vi kjøpte ei tynn tredplate og la under madrassa, så stifta vi fast stoffet til den... kjøpte og en slik "skliduk"til å ha under madrassa så den ligg i ro... har en del ekstra stoff igjen, så eg skal prøve meg på å få sydd noken fleire puter til benken...

Tusen takk til min kjære bror Dan, for en super benk! Den passer perfekt inn, er en liten "hook/krok" der den står... Vi har og planer om å slå ned veggen mellom kjøkken og spisekrok,så da blir den ekstra fin å sjå på ;)

Dette var litt av jula vår i 2010 :)

 
da blir det langhelg på meg...

 • Postet: 13.01.2011 @ 17:28
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 2

No har eg tatt helg heilt til tirsd. =) Blir jo litt dæilig, men ikkje så kjekt med tanke på att minsten min har høg feber & er sjuk... Fikk feber forgårs-kveld... Han har vært heime å kosa seg med pappaen 2 dager no, så i morgen er det min tur å være heime med sykt barn... Usj, er ikkje kjekt å sjå han så slapp, ikkje spiser han heller...men har fått i seg en del drikke... No slapper han og pappaen av med den nye Toy story3 og pinneis =) Måtte kjøpe inn litt helgekos på butikken i dag, siden han er sjuk, og dermed en ny film og 

No når eg har fri 4 dager, lurer eg på ka eg skal ta meg til med...Bortsett fra å kose med lillegutt som er sjuk ;)

Har lyst til å starte på et nytt prosjekt, men eg veit ikkje ka...

Har du et forslag til et prosjekt eg kan begnne på ???  =)

 • Postet: 13.01.2011 @ 17:28
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 2

Mrs.Kvarsvik - blogg...???

 • Postet: 03.01.2011 @ 10:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 12

Hei! Godt Nytt År !!! :)

Eg bare kom på en blogg eg har savna veldig her inne, det var bloggen til Mrs.kvarsvik, fra unge mødre...

noken som veit om den fortsatt eksistrerer?? 

 • Postet: 03.01.2011 @ 10:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 12

Veronica

Veronica

32, Stryn

Hei! Veronica her. Eg er ei glad og sprudlete jente som liker interiør, mote, make-up, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Eg er 31 år, vært sammen med Den Beste i 15 år, & i 2009 gift med Den Beste og sammen har vi to nydelige barn. Kristine 12 år & Brage på 5 år. Blogger i hovedsak om interiør, men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Elsker å ta bilder! (alle bilder med mitt navn er mine). Velkommen til min blogg!

Søk i bloggen

Widgets

Båt

Lenker

Designet av Christine Mysen
hits