februar 2011

dette er min favoritt

 • Postet: 27.02.2011 @ 22:48
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 20

Dette er nok min favoritt når det gjelder sommer-blomster.

Pioner;
TIPS OM PLANTING AV PIONER;
Pioner er kalkelskede planter som liker full sol til halvskygge.  plant pioner med bare 2-3 timer sol om dagen, og det går bra bare det ikke er for mye fuktighet. Pionene blomstrer bare litt senere (flytter på blomstringstiden). Trepioner trives godt i såkalt vandrende skygge til full sol. Derfor passer de godt under store trær. Ikke plant stauder og andre vekster med dyptgående røtter rundt plantene, da blir det konkuranse om næringen, og det tar lenger tid å bli stor plante.
IKKE PLANT PIONENE I NÆRHET AV SURJORDSPLANTER (rododendron og nåletrær osv.).
Grav et hull på ca. 75 cm i diameter og 30-40 cm dypt. Du kan bruke samme jord, men det må være ca. 5-10 cm grus eller småstein i bunnen. Det gir god drenering. Luft den jorden du har spadd opp, og bland inn kalk (skjellsand). Legg ca. 10 cm jord, som du tilsetter gjødsel i (fullgjødsel 12-4-18 eller beinmel, ca en neve). TREPIONER LIKER IKKE BENMEL.
Legg så litt av den jorden som er tilsatt kalk i plantehullet, og så planter du pionen, og trykk jorden til med håndflaten. Pass på at det er en liten forhøyning der planten skal komme opp, slik at vannet renner vekk når det regner mye. Strø så litt fullgjødsel på toppen i en ring på ca.30cm i diameter. Vann ikke i tide og utide. Skal du vanne, så gjør det når knoppene er store, eller når du ser at nektaren har tørket på knoppene. Da produserer planten mer nektar, og problemet er løst. Ikke bruk dryppvanning, for det er for kaldt. Da kan pionrøttene råtne opp. Pioner liker ikke å fryse på beina.

Til våren/sommeren skal vi begynne å prioritere hagen en del, vi begynte på den i forfjor sommer, og vi har en del igjen å få fiksa, og planta... Blir kjempe koslig når den blir ferdig! I fjor vart det prioritert familietur til Frankrike + familietur til Oslo & Kristiansand. I år blir det nok litt meir hus & hage, og en del småturer rundt omkring... :) Kan jo bli koslig det òg.Gleder meg til eg kan plukke meg inn en slik flott bukett fra hagen vår! :) Vi har plantet et par busker med Rododendro, men må sei eg liker Pioner enda bedre...No skal eg snart logge meg av pc`n, og ta meg en dusj. Hørte min kjære nett kom ut fra dusjen ;) Så er det nok sovetid snart. I morgen skal vi hente min bestemor, og kose oss på kafe`, etter å ha levert barna på skule & barnehage.

Ønsker alle mine lesere ei fortryllende natt! =)

klem

Hvilke er din favoritt-blomster????

 • Postet: 27.02.2011 @ 22:48
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 20

kokken min særverte.....

 • Postet: 27.02.2011 @ 17:20
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 14

I dag har vi bare slappa av, og hatt en litt daff dag her heime. Har fått unna litt klær på vaskerommet. Min kjære Torgeir har lagd en super dæilig middag som bestod av svineribbe, poteter, grønsaker, surkål & saus. Nam..det var bare Nydelig! Er utrulig dæilig å være gift med en kokk, når man får slike middager særvert på bordet. Har ikkje smakt svineribbe så mange ganger enda, var nok i fjor som var den første gangen for meg...eg har bare alltid innbilt meg, att det har vært så masse flesk i det kjøttet... Men noke eg har tatt grundig feil av... ;) jaja, er glad for at eg har vogd me på å prøve.Dette er jo en høytidlig julemiddag for mange, men ikkje for oss. Da bruker vi å ha pinnekjøtt. For oss er svineribbe en god søndagsmiddag :)

Lurer litt på å sjå en film sammen med familien no snart. I morgen er kvardagen tilbake, Kristine skal på skulen sidan vinterferien er slutt. Brage skal få seg en tur i barnehagen. Eg skal ha fri i morgen. Så får sjå om eg finner på noke spennende.

Ønsker alle mine skjønne lesere en koslig Søndag videre! :)

klem


 • Postet: 27.02.2011 @ 17:20
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 14

Inspirasjon`s bilder

 • Postet: 25.02.2011 @ 23:39
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 4

Da er det Fredag igjen, og vi har tatt helg heile familien, det blir bra :) Blir nok bare avslapping og familiekos denne helga her. Kanskje eg får besøk...

Her er litt serviett-inspirasjon;
Dette er et lite utvalg av ulike servietter eg fant på Google, det finnes jo så utrulig mange fine motiv. Dattera mi Kristine har samla på servietter i en del år no, det gjor mamma`n min når ho var lita òg. Så det er litt koslig at Kristine har begynt med det.

Ønsker alle dere som titter innom ei koslig helg! :)

klem


 • Postet: 25.02.2011 @ 23:39
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 4

fått en kjempe koslig forespørsel

 • Postet: 24.02.2011 @ 20:55
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 8

For ei stund siden fikk eg og mi kjære Torgeir forespørsel fra mi gode vennine Camilla & typen, om vi ønsker å være faddera i barnedåpen til dattera deira. Og selvfølgelig ønsker vi det, og takker ja :) Stor stas å bli valgt! Vart jo nesten litt rørt på heile greia eg. Ikkje heilt fast bestemt på ka dato det blir enda, men kanskje rundt påska. Ho blir 2 mnd i slutten av denne måneden.

Brage & Melissa sist vi var på besøk;
Melissa;


Gleder meg til å bli fadder for ho :) I juni skal søskenbarnet mitt som eg er fadder på konfirmeres, så da blir det ekstra kos med ei ny å følge opp litt ekstra ;)


Ellers så begynner vi å bli friske igjen no, Brage har vært i fin form og begynt å få tilbake matlysta :) Jobb igjen i morgen, også er det endelig helg igjen, kjenner at den er litt etterlengta no...vært litt trøtt dei siste dagane.

No skal eg få hengt opp ei maskin med nyvsaka klær, lage til et varmt bad til Kristine, og ta meg en dusj, og få vaska håret. Så tenker eg det nermer seg sengetid.

Ønsker alle mine lesere en fortsatt koslig kveld og ei riktig God Natt! =)

klem 


 • Postet: 24.02.2011 @ 20:55
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 8

Dagens shopping og koslig familietur

I går reiste vi heile familien på tur til Eid. Vi reiste kl 19.30, for Kristine var på kino først med ei vennine. Ho såg "to på rømmen"Når vi kom til Eid, var eg innom mi Vennine Helene og typen hennes, sidan ho er heime fra Oslo. Ho reiser igjen i kveld, men ho kjem visst muligens tilbake om ikkje så allt for lenge =) Jippi!

Etter å ha vært hos Helene, reiste eg heim til svigers der resten av familen venta. Torgeir tok seg en tur på fjellet/rødekorshytta for å møte noken kompiser. Eg fikk nysteikte rundstykker med masse godt pålegg av svigermor. Dei andre hadde allerede spist før eg kom dit. Etterpå kosa vi oss med memo-spill med Kristine & Brage. Kjempe koslig!

svigermor, Kristine & Brage;


I dag vokna vi til dekka frukostbord heime hos svigers, er alltdi kjempe koslig å være hos dei. Etter frukost slappa vi av litt, før vi tok turen ned til Eid-sentrum. Da var vi å fant en frisørtime til Brage, så han fikk klippa seg litt. Etterpå møtte vi svigers på kafe` :) Fikk meg en dæilig kafe`-mokka.Eg kikka litt rundt på klesbutikker, men fant ikkje noke spesielt eg hadde lyst på. Brage fikk seg en liten bil fra "cars-filmen" som er favoritten for tida, fordi han var så flink å sitte så fint hos frisøren. Det er jo ikkje berre berre å skulle klare det som en liten 3 åring ;) Men han var super flink!  Møtte på Helene og typen etter ei stund, og fikk sakt hadet før ho skulle reise i kveld.

Vi tok en tur på besøk til farfaren min/ barna sin oldefar. Koslig å sjå han igjen =) Han hadde vært ute å gått seg en tur i det fin solskinnet. Kjekt å sjå han i så god form, han sliter en del med kols, blir tung i pusten. Men eg er heldig som har en farfar på 77 år som fungere så bra heime i eige hus.

Etter å ha vært hos farfar, tok vi en tur innom europris, der fikk eg handla litt forskjellig.

3 hvite rammer, må nok ha meg noken til, likte dei kjempe godt :)
Før;                                                                                                        Etter;Før;                                                                         Etter;


Bildene over er av Kristine når ho var lita, endelig fikk eg skifta rammene på dei. Her er et av Brage òg;


Kjøpte en 6 pakkning med kubbelys;


30 vanlige lys;


decupage-sett og lim, veit ikkje heilt ka eg skal bruke det til enda,men kjekt å ha ;)

Nye servietter;


Nye handtak til kjøkkenbrisken;I kveld fikk eg kjempe koslig besøk av vennina mi Ingrid, ho var heim til foreldra en tur. Ho og barna reiser tilbake til Ålesund i morgen. Kjempe koslig å prate sammen :)

Men no må eg nok ta kveld, er kjempe trøtt, etter en lang men koslig dag! I korgen er det jobb igjen for meg, Brage skal i barnehagen, Kristine har vinterferie, og skal kose seg sammen med skitur med min kjære Torgeir som har fri :)

God natt

klem


denne hadde vært stilig

http://www.thisismykea.com/designs/Hot+Chrome-73

Fant denne siden på en av bloggene eg leser, kjempe stilig!

man kan feste design-merke på ulike typer Ikea møbler, om man ønsker et meir personlig preg. Denne kommoden har sønnen min, og dette merket kunne jo blitt kjempe stilig =)

Har du sett denne sida før ?


sjå ka eg har lagd i dag!!!

I dag har eg jammen det vært kreativ, og gjort noke som eg har tenkt på å gjere lenge! Nemmlig å sy meg ei personlig og heimelagd pute til den fine kjøkkenbenken vi fekk i julegave fra bror min.

Dette vart motivet til puta;og her er resultatet;

 putetrekket vart hakket for stort til innerputa , så spørs om eg må få tak i ei ny å ha inni ;) Men er jo mi første heimelagde pute, så skulle nok litt til at allt ville klaffe på første forsøk ;)  Har tross allt bare brukt augemål og sydd i vei på symaskina, var heldig som slapp å bytte noke tråder, hehe...

No skal eg rydde litt i huset, badet minsten, ta meg en dusj, og pakke klær. Kanskje blir det en liten tur til svigers i kveld. Vi får sjå om min kjære Torgeir orker det etter jobben. Hadde vært kos å besøkt mi vennine Helene der på Eid , for ho reiser tilbake til Oslo i morgen. Og da rekner eg me det blir ei lita stund til vi møtest igjen.

Sola skinner & himmelen er knall-blå her i Stryn, er -6 grader ute. Eg venter fortsatt på vår og mange + grader ;)

Har du planer for dagen?

Ønsker en strålende fin SØndag for alle som er innom bloggen min!

klem


fikk koslig pakke i posten

I dag kom foto-lærettet som eg har venta på et par dager =) har ikkje forstørra noken bilder fra bryllupet vårt enda, så tenkte det var på tide no. Var 50 % hos eurofoto, så det kom på ca 300 kr.I dag har vi bare hatt en koslig og avslappande dag her heime. Har spillt en del Memo-spill me Brage, fra Mikkes klubbhus. Han husker jo faktisk bedre en meg ;)

I gårkveld hadde eg koslig jentekveld her, men tok det rolig sidan eg ikkje var heilt i form. Men var koslig å prate oss jenter i mellom. Mi vennine Helene skal gifte seg til sommeren, så fikk en kjempe koslig bryllupsinvitasjon :)Kristine hadde kjøpt seg denne skjønne bittelille sjokoladen i dag :) Ho koser seg med overnattingsbesøk. Brage sover godt, huset varmt og dæilig, har latt varmepumpa få kvile litt i dag, me å fyre i ovnane våra. No kosa eg meg med Godkveld Norge, og leser litt på blogger her :) Venter på at min kjære snart skal kome heim fra jobb.


Har du hatt en fin Lørd. ?


Ønsker en fortsatt fin Lørdagskveld, & en riktig God natt!

kjøpt nye gardiner

 • Postet: 18.02.2011 @ 15:17
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 8

Mamma har vært så snill å kjøpe nye gardiner for meg på Kid i Oslo, her er ikkje Kid-butikk i nærheten. Dei hadde supert tilbud no på "ta 2 betal for 1" i Gisle-gardinserien. Passa meg kjempe bra da, vi trenger 6 lengder til stua, dei er kvite med maljer til å henge opp :) Gleder meg til å få dei, og til mamma kjem i slutten av denne måneden!

Gardinene finner du her i brosjyren til Kid;  http://www.kid.no/kampanje/katalog

 


I går orkte eg ikkje sitte på pc`n, var kjempe dårlig i magen på jobb... og når eg kom heim var eg på do minst 3 ganger med diare`, fikk feber òg! :( kjedlig, men positivt for noke da, vekta har gått ned ca 2,5 kg sidan i går :)har prøvd å få i meg litt mat no, men foreløpig bare et par lyse knekkebrød med litt smør, og cola. Kjenner eg fortsatt er kvalm.  Har prøvd å rydda det værste rotet her i huset, tørka litt støv, fikk heldigvis vaska en del på onsdag da minsten var sjuk.

Vennina mi Helene kjem en tur kl 17.00 :) har ikkje sett ho sidan november, så det blir kjempe koslig! ho har flytta til Oslo, og no er ho heimom for å sjå til huset sitt på Eid...  Vennina mi Lillian kjem òg en tur i kveld, så blir nok masse jenteprat utover kvelden. Kanskje tar vi en tur til vennina mi Camilla på kvelden. Helene har jo ikkje fått hilst på babyen hennar enda.

himmelen begynner å bli blå og sola skinner her i Stryn =) Supert! Gleder meg til vi får sol rundt huset vårt og. Ligger fortsatt i skyggeland.


Min kjære var å handla inn mat for meg på butikken, også jammen låg der en bukett med nydlige tulipaner i posen :)


Ønsker dere ei strålande fin helg!

klem


 • Postet: 18.02.2011 @ 15:17
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 8

Lyst på gratis sminke/gavekort fra H&M?

 • Postet: 16.02.2011 @ 14:58
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 2

 

Informasjon om Gratismakeup

 

Gratismakeup er et forum for deg som er interessert i sminke. Her kan du dele erfaringer og ha det kult med andre sminkeinteresserte. Det finnes massevis av gutter og jenter som venter på deg!

Gratismakeup Blir drevet av Gratisdirekt, som ble grunnlagt sensommeren 2008, med idéen å kunne dele ut gratis gavekort, noe vi fortsatt gjør i dag. Mange har fått tilsendt gavekort av oss gjennom å samle poeng og samtidig ha det gøy.

Gratisdirekt

Gratisdirekt har totalt 600 000 medlemmer på alle siter i alle virksomme land, og totalt 750 000 unike besøkende pr måned. Hver måned oppnår vi også ca 9,3 millioner sidevisninger på sidene, noe som gjør nettsiden veldig attraktiv. Sammen bygger vi opp ditt varmerke på nett!

 

Her er en link dersom du ønsker å bli medlem ;

http://www.gratismakeup.no/?r=56670

 

 

 

 • Postet: 16.02.2011 @ 14:58
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 2

Drøm søtt

 • Postet: 16.02.2011 @ 00:35
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 6

Litt soveroms-inspirasjon, Drøm søtt, det skal eg gjer no :)


Mange som er mine favoritter her, vansklig å velge seg en ;)

 

  
(bilder fra Google)

Natii-natt, Sov Godt! 

 • Postet: 16.02.2011 @ 00:35
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 6

No venter eg spent på...

 • Postet: 15.02.2011 @ 21:29
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 18

Da er det tirsdagskveld igjen, eg venter spent på en ny episode med dei frustrerte fruene =) det er så koslig!


  
Blir en heime-dag på meg igjen i morgen med Brage, han hadde diare` igjen i kveld, så da kan han ikkje i barnehagen i morgen. Går sjuke for fullt her i Stryn no. Får håpe det tar slutt på sjuka snart. Min kjære Torgeir var heime med han i dag, og i morgen skal han til Ålesund på kokkekurs.

No skal eg fikse meg noke godt å spise til fruene begynner, og få Kristine i seng.

skal du kose deg med fruene på tv???

 

klem 


 • Postet: 15.02.2011 @ 21:29
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 18

Gledeleg valentinsdag!

 • Postet: 14.02.2011 @ 09:27
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 12

Eg ønsker alle en riktig Gledeleg Valentinsdag! =)

Er jo mandag igjen, eg har fri, er ei ny uke med nye muligheter... Men må nok holde meg heime i dag òg, Brage er blitt sjuk igjen, no er det spysjuka :( Den begynte i gårkveld, og han hadde de et par ganger i natt... Ikkje kjekt når dei små er sjuke :(  Får håpe det er raskt over, og at vi andre kan være så heldige å slippe unna! Men eg har kjent på kvalmen sidan i går...

Kristine er på skulen, dei har halvdag med ski-dag, det liker ho godt. Så koser seg nok :) Min kjære Torgeir er på tidligvakt, han er nok desverre ikkje noke særlig for denne valentinsdagen. Han meiner det er tull at vi skal feire slike "Amerikanske" tradisjoner... Eg hadde nok ikkje hatt noke imot å fått ei lita oppmerksomhet i dag da, men men... overlever jo ;) hadde jo en kjempe fin Morsdagsfeiring i går!

 

 
(Bilder hentet fra Google)

 

Ønsker alle dere som er innom å titter, en riktig koslig Valentinsdag!

klem


 • Postet: 14.02.2011 @ 09:27
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 12

Min Gode Mamma- bilder

 • Postet: 13.02.2011 @ 13:16
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 6

Min Gode Mamma har morsdag i dag =) Det er ekstra trist med lange avstander på slike dager, eg bor jo her i Stryn og mamma bor i Oslo! Så det tar 7,5 time å kjøre dit. Litt vel langt for å feire morsdagen. Men mamma har prata om å ta seg en tur heimover hit i slutten av denne måneden :) Det er og pågrunn av min bestemor/ hennes mor har "tapt"seg litt den siste måneden... altså ho er begynt å få en del aldersdement, men ho vart jo nylig 85 år så det er nok ofte vanlig.

Her er mamma`n minsom eg såg sist gang i jula;


Meg, Kristine & Mamma;Eg var så heldig å bli vekt på senga av mine to gull, fikk frukost, to kjempe fine morsdagtegninger & pakke. Kjem et bilde av det som var i pakken seinere ;)

Bilde av meg & datteren min Kristine;Meg & sønnen min Brage;No holder min kjære på å lage Sjokoladefondant;vi skal på besøk til min kjære bestemor, og skal ta dei mes oss og steike dei der. Nam Nam =)

Her er min kjære bestemor på 85 års dagen;Ønsker alle en strålende fin Morsdag!

Her i Stryn er det -9 grader knall-blå himmel & sol!

 • Postet: 13.02.2011 @ 13:16
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 6

nytt design & header

 • Postet: 12.02.2011 @ 17:46
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 18

Eg har lagd meg en ny header & et nytt design :)

var det fint ?
 • Postet: 12.02.2011 @ 17:46
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 18

Inspirasjon med ønske om God helg!

 • Postet: 11.02.2011 @ 19:26
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 14

I dag har eg vært på tidlig-vakt på jobben, vi har endelig hatt en dag med knallblå himmel & sol her i Stryn =) Supert! Etter jobben, gjekk eg på et par butikker og kikka sammen med dattera mi på diverse interiørpynt, er jo så masse fint! :)

Vi fikk endelig henta tørketrommelen vår i dag, jammen godt å få den på plass igjen :) Måtte tørke handduker i den med en gang... og neste maskin med sengetøy står for tur til å bli tørka.

No skal eg hoppe i dusjen, stelle meg og gjer meg klar til en koslig jentekveld hos mi gode vennine Camilla :) Gleder meg, er ei stund sidan sist vi hadde venninekveld no.

Legger med litt inspirasjonsbilder henta fra Google ;

 
Eg kan no iværtfall fint drømme meg bort i desse hærlige bilda =)

 

Ønsker alle som titter innom ei riktig God helg! Det skal eg ha :)

Er jo morsdag, så blir nok ekstra koslig.
 • Postet: 11.02.2011 @ 19:26
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 14

Fikk pakke i posten i dag :)

 • Postet: 09.02.2011 @ 17:02
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 6

I dag har eg vært på tidligvakt på jobb, var slitsomt å vokne i dag... For Brage hadde veldig vondt i ørene sine igjen i natt :( han grein og ropte "au i ørene mine" så fikk sove fra 04.00 til kl 06.30. Var godt å kome tidlig heim i dag. Brage har vært til doktoren, han har en infeksjon i kroppen, fikk pencelin. Så får vi håpe han blir frisk og rask igjen. Ligger slapp i godstolen no, og ser playhouse-Disney... Eg tar nok en heimedag med han i morgen.

Min kjære henta en pakke for meg på posten i dag, fra ellos =) skal åpne den no snart, om den blir bra kjem det nok ut et bilde seinere ;)

Fikk ei koslig mld på mobilen min, vennina mi Helene kjem en tur heimover fra Oslo neste uke :) Gleder meg! Ikkje sett ho sidan November. Så da måtte eg jo selvfølgelig ringe ho, og vi har prata lenge sammen.


 

Inspirasjonsbilde(bilde fra Google)

 

Har du hatt en fin onsdag??

 
 • Postet: 09.02.2011 @ 17:02
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 6

Smoothie - sunt og godt

Smoothie er godt og det er samtidig supersunt. Du trenger en mikser eller en "smoothiemaker" samt dei ingrediensene du selv har lyst på. Eg pleier å bruke vaniljeyoghurt, yoghurt naturell eller jordbæryoghurt som basis. Yoghurt inneholder en del sukker og gir god søtsmak. Så tilsetter eg banan og frosne bær som jordbær, blåbær eller bringebær (eller alle). Friske bær er nok å foretrekke, men ikke alltid for lommeboken. Poser med frosne bær får du på vanlige matbutikker og det funker fint. For å justere konsistensen bruker eg litt juice, f.eks appelsinjuice.
Romantisk inspirasjon

 • Postet: 07.02.2011 @ 17:49
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 10

Det vart litt jobb på meg i dag alikavel, enda mandag er fridag for meg ;) Men var ei på jobben som var syk, og dei trengte vikar, og da kunne eg jo selvfølgelig stille opp. jobba fra 07.30- 12.30 =)  Etter jobb hadde eg avtale med å bli med bestemor mi i sentrum. Min kjære & Brage var også med, vi kosa oss på kafe og shoppa litt. Brage fikk seg 2 nye vårjakker på Cubus, 199 kr stk. Kristine fikk seg 2 nye pysjbukser som ho har mangel på etter å ha vokst en del, desse var på tilbud til 39 kr stk.  Vart ikkje shoppa noke til meg i dag, skal nok ta det igjen til helga, er jo morsdag & Valentinesdag =) 

Liker veldig godt denne romantiske stilen eg ;

Liker du denne Romantiske stilen??? :)

 
 • Postet: 07.02.2011 @ 17:49
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 10

Mine kommende oppussingsprosjekt

Eg har en god del oppussingsprosjekt  når det våres, men klør veldig etter å begynne på et av dei no.

Male et slikt Bombay salongbord;Kanskje våge meg ut på å male en slik Bombay-tvbenk;


Male ei gammel kiste som eg har arva;(lignende denne bilde fra Google)

Male 5 slike dører & skifte handtak i huset;Male gjestewc / dattera vår sin wc på loftet...

og male ei tred-dør som går inn til dattera vår sitt rom.

 

Skal tru ka eg skal begynne på først, eg føler kanskje for å begynne med den kista ;)

kanskje det blir på mandag.

Ønsker dere alle en fin Søndag!
ønsker du flere lesere på bloggen din?

 • Postet: 05.02.2011 @ 21:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Det fungerer faktisk! =) Slik går du frem; klikk på  http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=sharmi81 linken, og registrer deg.Deretter surfer man igjennom andres blogger, og for hver blogg du besøker mottar du poeng =) Når du mottar poeng er du garantert flere besøkende og trafikk på din blogg ;)

(Eg veit mange meiner dette bare er tull, men eg prøver no iværtfall =)  Synst det er kjempe kjekt med mange lesere, og koslige kommentarer.

Eg anbefaler deg å prøve det =)

 • Postet: 05.02.2011 @ 21:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Lørdags-inspirasjon

 • Postet: 05.02.2011 @ 13:24
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 0

Det er jo jammen meg Lørdag igjen =) denne uka har gått fort!!! Men det er jo supert, da er vi jo ei uke nermere våren! Noe som eg lengter stort etter... Fikk så vidt glimt av den blå himmelen, og solstrålane oppe på det snøkledde fjellet, vakkert :) Men det varte ikkje så lenge før himmelen atter blei grå igjen.


 

Fortsatt vinter her i Stryn...

 

Men snart kjem den flotte våren og Sommeren =)


 

Vi hadde en sein frukost i dag med varm sjokolade/kakao og nysteikte rundstykker :) Nam..det var kjempe godt. min kjære jobber dobbeltskift i dag. Kristine har fått besøk av ei vennine, og etterpå blir Kristine med ho heim for å overnatte der. Eine bror min er på besøk hos oss, men han skal nok ut med kompiser seinere. Da blir det bare meg og Brage igjen her heime, skal nok finne på noke kjekt og kose oss :)

Brage har lært seg å spille dette spillet her no;s.o.s. affenalarm  heiter det, kjøpte det til Kristine når ho var mindre er et artig familiespill.

No skal eg brette masse nyvaska klær, henge opp ei maskin me handuker, vi venter fortsatt på tørketrommelen vår, er et stort savn!  så må eg få på et par maskiner til med skittentøy..

Gleder meg til neste helg, da skal det bli litt meir Veronica-tid ;) med litt shopping, og venninekveld!

Har du planer for Lørdagen?

klem 
 • Postet: 05.02.2011 @ 13:24
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 0

med ønske om ei God helg!

 • Postet: 04.02.2011 @ 17:33
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 4

Da er det jo allerede helg igjen! Denne uka føler eg har bare rast av gåre...Den har liksom gått enda raskere en dei andre ukene, som eg og føler har gått fort..men, men =) eg Elsker helg, og spesielt no når eg er i en periode der eg får nyte langhelg, med fri mandager =) Jobba fra 07.30-15.00 i dag. Bror min kom å henta meg etter jobb, så plukka vi opp Brage i barnehagen, og var innom butikken og handla inn masse godt til helga! Er jammen Glad for at vi slapp å gå i dag, pøsregner jo ute! 

Min kjære har vært så snill å vaske over gulve på stue og kjøkken for meg, han bruker ofte å gjer det når han har seinvakt fredager... dæilig at det er gjort når eg kjem heim. Tviler på eg orker å gjer noke særlig meir i kveld med husarbeid, har vært plaga med intens hodeværk dei siste dagane...så trur det berre blir avslapping med barna i kveld, kanskje sjå en film :)I morgen skal eg prøve å være flink, å få vaska litt meir i huset... Min kjære er på tidligvakt i morgen, litt lettere å kome i gang med husarbeid når eg kan guffe opp musikken og synge med her ;)Neste helg håper eg det kan bli en venninekveld igjen, begynner å bli ei god stund sidan sist...

Har du planer for helga???

 

Eg ønsker alle som titter innom ei riktig God helg! =)
 • Postet: 04.02.2011 @ 17:33
 • Kategori: Min hverdag
 • Kommentarer: 4

kan denne males?

Vi har 5 slike dører i huset vårt, eg bare klør etter å få kvite dører... dei er bare så stygge slik dei er no ....

Er det noken som veit om dei kan males, eventuellt ka fremgansmåte eg må bruke??  Trur dei er laga av finer` eller nokelignande...

Her ser du  et bilde av den eine døra;Blir kjempe glad for tips! =)
levende lys gir ro

 • Postet: 03.02.2011 @ 17:54
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 18

For meg så gir levende lys ro, føler meg masse meir avslappa når eg har tent masse koslige lys her heime =) Legger med noken koslige inspirasjonsbilder;

  


Finnest jo så mange fine telysholdere, lysestaker og lyslykter å velge i ;)

Her er en søt telys-pose;


(alle bilder fra Google)


Er du glad i levende lys?? =)

 • Postet: 03.02.2011 @ 17:54
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 18

En liten utfordring.

 • Postet: 02.02.2011 @ 18:24
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 10

Søte Hanne har gitt meg en utfordring, og den må jeg jo selvfølgelig ta! =)

Eg skal altså svare på 7 spørsmål og deretter gi utfordringen videre til 7 andre.

1. Ta opp nærmeste bok, slå opp på side 18, og let frem til linje 4 - hva står det?

"Dei er tegna i målestokk 1 til 10."

2. Hva var det siste du så på tv?

Barne-tv ;)

3. Bortsett fra datamaskinen, hva hører du på nå?

Barne-tv, varmepumpa som suser og min kjære som rensker sluken på badet ;)

4. Når var du sist ute og hva gjorde du da?

hm? er dette spm. relatert til ute på byen el bare ute? var ute på jobb i dag, og gjekk tur :)

5. Hva har du på deg nå?

jeans/dongribukse og genser

6. Hva var den siste filmen du så på?

en komedie, husker ikkje navnet...

7. Skulle du kunne overveie å flytte til utlandet?

nei, lite sannsylig...bortsett fra at eg gjerne kunne klart meg fint uten minusgrader,masse is på veien og snø...

 

Og så, skal jeg utfordre 7 søtinger som jeg ønsker skal ta utfordringen.

twgutta.blogg@hotmail.com

Yram_x@hotmail.com

karopusen_@hotmail.com

perdag@online.no

consuming@live.no

twgutta.blogg@hotmail.com

jordegaard.blogg.no

 jippi =) da var eg ferdig med mi utfordring ;) Lykke til dere andre og`
 • Postet: 02.02.2011 @ 18:24
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 10

pynte-pute inspirasjon;

 • Postet: 01.02.2011 @ 17:35
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 18

Eg har kikket litt på bilder av ulike pynte-puter, må til å lage meg noken fleire pynte-puter til den fine benken/sengebrisken min bror lagde til oss til jul =)


(bilder er fra Google)
Finnest mange søte puter =) Litt usikker på korleis mine skal bli enda, men har en liten plan...men eg er ingen mester på symaskina, så får no sjå korleis resultatet blir ;)

I dag har eg vært på jobb til kl 16.00, barna på skule/skidag, og barnehage. Min kjære fikk kjørt vekk noken bossekker, så må nok få tid til å rydde meir i boda en annen dag.

Fikk mld for ei stund sidan av mi gode vennine Sanna, ho er visst heimom en tur, så ho kjem på besøk til oss no i 18.00 tida =) Det blir koslig. Så no skal eg rydde litt, tenne masse levande lys og finne frem noke godt til kaffe/te =)

Ønsker alle som titter innom en riktig koslig tirsdagskveld!

Klem


 • Postet: 01.02.2011 @ 17:35
 • Kategori: Inspirasjon
 • Kommentarer: 18

Veronica

Veronica

31, Stryn

Hei! Veronica her. Eg er ei glad og sprudlete jente som liker interiør, mote, make-up, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Eg er 31 år, vært sammen med Den Beste i 15 år, & i 2009 gift med Den Beste og sammen har vi to nydelige barn. Kristine 12 år & Brage på 5 år. Blogger i hovedsak om interiør, men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Elsker å ta bilder! (alle bilder med mitt navn er mine). Velkommen til min blogg!

Søk i bloggen

Widgets

Båt

Lenker

Designet av Christine Mysen
hits