desember 2010

8 dager igjen til jul...

  • Postet: 16.12.2010 @ 10:13
  • Kategori: Min hverdag
  • Kommentarer: 2

Tenk att det bare er 8 dager igjen til jul!!! spennende og litt skummelt ;)

spent på om eg kjem i mål med alle oppgavene som gjenstår... Blitt lite tid til å få unna allt, da eg har vært i redusert form ei god stund no... har ikkje hatt noke energi til å lage blogg-innlegg på ei god stund no...     I morgen skal eg til legen, håper å få svar på ka som feiler meg, har jo lavt blodtrykk, men føles som noke meir en det... er svimmel, og ør i hodet...Brage var så flink å hjelpe meg med pepperkakebakinga for noken dager siden :)

 

Har faktisk en del julegaver igjen å shoppe, håper eg kan klare å få fiksa dei på lørd...

har tenkt kvart år, att til neste år da skal eg i værtfal begynne i god tid med gavehandel...men har liksom aldri blitt noke av det... No veit eg att det kan være veldig lurt, for man har faktisk ingen garanti for att formen er på topp rundt juletida... Eg har heldigvis en super snill og omtenksom mann, som meir enn gjerne stiller opp, og tar i et tak eller to...så vi klarer nok å kome oss i mål i år og`

Han har fri til uka, og vi vil prøve å få baka noken sorter julekaker da...

eg har prøvd meg på noken "enkle " oppskrifter som eg har funne på nettet, men alle vart fiasko :( har nok med den elendige forma mi å gjer...Eg hadde med meg dattera mi Kristine på jentetur til Moa / Ålesund for å shoppe juelgaver, vi tok buss fred. morning, og kom heim lørd.kveld :) Hadde det kjempe koslig, veldig kjekt å få litt aleinetid med dattera mi...for her heime krever minsten veldig mykje av oppmerksomheta... Eg og Kristine shoppa på Moa fra ca.12.30, møtte vennina mi Sanna (som er gudmor/fadder til Kristine) når ho var ferdig på jobb...shoppa til ca 18.30, så var vi på Peppes og spiste god pizza :)

Etterpå kjørte vi til Langvågen, for å besøke ei anna vennine av meg... dattera hennes hadde 4 årsdag denne dagen, så det passa jo supert! Vi kjøpte en slik prinsessehest på "pinne" med lyd, stor stas for ho å springe rundt på den :)

Når vi hadde vært i bursdag ei stund, reiste vi inn til Ålesund, for slappe av heime hos Sanna.bilde av Sanna & Kristine

Neste uke kjem mamma & brødrene mine, Gleder meg :) dei skal feire jul hos oss...

 
Kor skal du feire jul i år???

kem feirer du jula sammen med ??


  • Postet: 16.12.2010 @ 10:13
  • Kategori: Min hverdag
  • Kommentarer: 2

Veronica

Veronica

31, Stryn

Hei! Veronica her. Eg er ei glad og sprudlete jente som liker interiør, mote, make-up, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Eg er 31 år, vært sammen med Den Beste i 15 år, & i 2009 gift med Den Beste og sammen har vi to nydelige barn. Kristine 12 år & Brage på 5 år. Blogger i hovedsak om interiør, men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Elsker å ta bilder! (alle bilder med mitt navn er mine). Velkommen til min blogg!

Søk i bloggen

Widgets

Båt

Lenker

Designet av Christine Mysen
hits